Следва

Dare U: Ножицата да играе

Fashion battle: На път към Aлпите

Hit the road Jack!

All fashion преди 6 години

Хващаме последния влак, за да почувстваме финалните студени, слънчеви лъчи, далеч от градския „фешън“ хаос.

Снежно и цветно подбираме точните модни елементи, които да вземем на двуседмичното ни приключение. Авантюристичният дух в нас ескалира, а чашата греяно вино в стая номер 5, пред камината - отчаяно я копнеем!

Очила, чанта, куфар, еуфория и сандвич с прошуто в ръка. Със скоростта на светлината събираме необходимите неща в "подвижния дрешник" Samsonite, специално купен, за да събере всичките ни модни капризи за вълшебните Алпи.

Сервираме модното ни блюдо, създадено от нас двамата - Редакторите, в редовете долу:

Давид

Куфари, сакове, торби... Не слушайте глупостите на Филип. Не работите в туристическа агенция, за да се интересувате от куфари. Момичета, отивате на Алпитеее. Единственото важно за там е да се покажете в най-добрата си форма и много забавления. Кафе, омлет, планинско слънце, Instagram и перфектен аутфит, разбира се. Комфи-стилно комбо от, на пръв поглед скучно-обикновени елементи, но фешън и адекватно за мястото и условията. Макро акцент като цвят на палтото, ненатрапчива детайлировка в златисто и дървена декорация на чантата. Поръчайте си блогърски обяд, облечете този аутфит, няколко пози... щрак, щрак, щрак и имате перфектни инстаграмски снимки от Алпите. А и някое местно момче, що да не...

Джинси Levi's 212 лв.
Блуза Diesel 
410 лв.
Палто
Joseph от 1 416 лв. на 850 лв.
Чанта
Gucci 6 291 лв.
Ботуши
Casadei от 1 572 лв. на 786 лв.

 

Филип

Принципно обичам моментните си идеи, които се раждат и осъществяват на мига. Предлагам точно този frozen куфар на Samsonite да бъде "подвижният дрешник" за днешното ни fashion battle пътуване към Алпите.

За разлика от Давид, който винаги държи модните визии да са "перфектни", аз наблягам на щастливото и радостно изживяване на нещата, случващи се в самия момент. Естествено, че аутфитите са от особена важност, но в такъв тип flash идеи, действам съвсем различно. За 30 минутки съм готов.

Feel the spirit of the adventure с куфарa на Samsonite от 848 лв.

Очаквайте стайлинг предложенията за първия ден в Швейцария следващата седмица!!!!

More All fashion