Следва

Street style вдъхновения: Висшата мода в Париж

Double Trouble: С привкус на Япония

Цветно... от Япония до София.

All fashion преди 6 години

Като unisex елемент, който бива обличан от мъже, жени и деца в японската традиция, кимоното завзема специално място, и в световната фешън сцена, като не пресъхващ източник на инспирация за много модни дизайнери.

Неспорна е любовта ни към това революционно "парче плат " с три шева. А в днешната ни catchy и мини рубрика Ви сервираме две шик, както и в самия принт, така и в кройката, кимона. 

В първото предложение избухваме с флорален десен апликиран на сатенено модно внушение на H&M, което перфектно и ярко ще разкраси дрешника Ви. Дизайнът е с 3/4-ти ръкави, силно изразено паднало рамо, свалящ се колан, който се завързва на талията, и цепки отстрани.


 

Втората ни /с мирис на череша/ оферта идва от ливанския дизайнер Зухаир Мурад, който в десена на принта се спрял в стилизацията на птици,които са изящно изобразени върху розовата коприна. Точно това, oversize кимоно може да се превърне в новия ви любим, моден елемент за топлото и предстоящо лято.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.