Следва

Сериозен проблем застрашава сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Хапни шоколад за вечеря!

Всички ние сме уникални индивиди със собствена биохимия.

Health преди 6 години

Не всички диетични ястия резултират с позитивен ефект, някой да. Самият процес на отслабване е зависим от много фактори, фактори като вътрешната хармония на човека, килограмите, които е надал и колко от тях иска да свали.

Ако някой ви е внушил, че консумирането на въглехидрати през нощта е вредно, ние ще ви кажем защо тази парадигма не е точна. Приемът на въглехидрати всъщност е от съществено значение за вашето здраве.


 

Хормони

Нашето тяло се нуждае от постоянна енергия, не само когато сме будни, докато спим - също, защото тялото ни функционира и в покой и харчи калории. През нощта нивото на кръвната захар, наред с другите хормони, се променя и от тази кулминация твърде много зависи и качеството на съня.

По принцип можете да регулирате нивото на кръвната си захар, като ограничавате консумацията на въглехидрати през деня и ядете чисти, нискокалорични сладки изделия през нощта. Въглехидратите повишават серотонина, намаляват хормоните на стреса като кортизол, така че, ако хапнете сладиш вечерта, най-вероятно ще се почувствате спокойни и леко сънливи.

Тегло

Консумирането на въглехидрати вечер е страхотна стратегия за управление на теглото. Знаете ли, че когато упражняваме тялото си, изгаряме предимно въглехидрати и гликоген. Чрез хапването на въглехидрати през нощта ще възстановите гликогена за следващия ден и ще осигурите на тялото  глюкозата, от която се нуждае, за да регулира нивата на кръвната захар по време на сън. Това е резервна енергия, която тялото може да използва, за да изгаря повече телесни мазнини на следващия ден.


 

But first ...

Предлагаме няколко продукта с ниска въглехидратна калоричност: задушени зеленчуци, листни зеленчуци - салата, плодове, сладки картофи, кафяв ориз и киноа.

Когато знаете, че консумацията на въглехидрати през нощта е от полза за организма, ви съветваме да се насладите, още тази вечер, с един черен шоколад. Без угризения, а напълно осъзнато и с кеф.

 

 

 

 

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.