Следва

Бритни Спиърс е бременна!

Севда Семер говори за ЛЮБОВ

ТЯ за НЕЯ...

Celebrities преди 6 години

V.S.: Има ли смисъл да се борим, включително ако битката е неравна, за любов?
С.С.:
Не разбирам какво означава да се бориш за друг човек. Опитвам се да водя някакъв вид битка със себе си – да мога да съм по-щедра и по-изобретателна в отношенията. Да оставям пространство другият да расте, без да казвам обвинително: „Да, но преди време ти беше...“

Още какво сподели за ЛЮБОВта Севда Семер вижте ТУК!!!


Забравям... забравяш... забравяме! Нищо... Никога... Всичко & Винаги! Хубавите неща се  раждат с много любов и трябва да се запомнят с още повече любов. 

ПРАВИМ ГО! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GinkoVin с екстракт от Гинко Билоба и Гроздово семе е вярната доза памет, по една таблетка дневно, която обещава да пази спомените ни чисти, искрени и толкова истински, като в деня на тяхното случване. Когато те е страх да не забравиш, да не се разсееш, да изгубиш. Нещото, което си струва!

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.