Следва

Амбър + Шон = Новата светска двойка?

Любовта на известните: Снежната романтика на Кристиано & Джорджина

Love is all around...

Celebrities преди 6 години

35-годишният Кристиано Роналдо си взе кратка почивка в средата на сезона и отиде на почивка с любимата си Джорджина Родригез.


Двойката обаче се отказа да прилична всички звездни дуота и вместо топлото крайбрежие избра да подиша студен чист въздух в планините.


Спортистът и майката на детето му поплуваха в открит басейн, летяха с хеликоптер, караха моторни шейни и показаха завидни страсти в уютен ресторант.


Мнозина коментират, че с тази романтична ваканция Роналдо се опитва да спаси отношенията си с Джорджина, защото из светските среди циркулират сериозни слухове за изневяра от страна на футболиста.




Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез са заедно от края на 2016-та година. Двойката се сдоби с първородната си дъщеря Алана Мартина през ноември 2017-та година. Малката госпожица е 4-то дете на спортиста, който има първороден син от мистериозна дама и близнаци от сурогатна майка.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.