Следва

Into the BLOOM

Как го правят ТЕ: Beauty тайните на звездите!

От най-простите до най-странните методи за красота, които знаменитостите използват, за да изглеждат безупречни…дори и за селфи!

Celebrity beauty преди 6 години

Вазелинови лепенки за очите, щраусова мас за овлажняване на кожата, маска от кетчуп: да, звездите са готови на какви ли не екстремни действия, за да постигнат съвършенство във вида си. Но не е необходимо винаги да търсим нещо строго секретно или невероятно в бюти-методите на звездите. Понякога нещо изключително просто може да бъде причината за страхотно излъчване. Споделяме с вас някои от тези трикове, които можете да опитате>>>

Бионсе


Започваме с много прост, но безспорно ефективен съвет: усмихвайте се! Усмивката е най-фантастичният грим, който ви подарява сияние и блясък, а това не може да се постигне с който и да било макиаж. Поне така смята Бионсе, а ние определено смятаме, че й се получава. Е, Бела Хадид би възразила на този съвет, но определено усмивката е причината много от звездите наистина да греят.

Кейт Уинслет


Намерете си качествен крем за очи, който ще ви спечели борбата с тъмните кръгове и торбичките. Да, вашият начин на живот също се отразява директно там: липсата на кислород и сън са едни от главните фактори за увреждане на кожата под очите. Уви, в борбата с този вид несъвършенства Кейт Уинслет отдава превъзходство на козметичните препарати.

Хали Бери


Актрисата е уверена в абсолютната сила на кафето в борбата с целулита. Хали Бери препоръчва да се използва смляно кафе като скраб в банята, което ще помогне за ексфолирането на мъртвите клетки на кожата, изравнявайки релефа и подобрявайки микроциркулацията на кръвта в капилярите.

Ким Кардашян


Ако някои се кълнат в свойствата на кафето, то Ким Кардашян се уповава на захарта. Тя я ползва както за скраб, така и за подхранване на клетките на кожата, като казва, че не влиза под душа без необходимата й захар.

Джесика Алба


Както ресането на косата е важно, така и сресването на миглите е от значение. Джесика Алба споделя, че слага спирала само по специални поводи или когато се опитва да прикрие щетите от липсата на сън. Актрисата съветва редовното сресване на миглите с чиста четка от спирала.

Ева Лонгория



За разлика от Джесика Алба, Ева Лонгория смята, че миглите са основен фактор за постигане на перфектен поглед, поради което тя удължава миглите си. Трудно е да намерим селфи на Ева, на което тя да няма огромни гъсти мигли. Удължените мигли ви спестяват време сутрин, в което си слагате спирала или пък ги извивате, но и те изискват редовна поддръжка и съответно – време, което трябва да отделите, за да отидете при козметика.

Рейчъл Билсън


Актрисата използва вазелин, за да изчисти лицето си от козметиката, включително и деликатната област около очите. Досега никой не е опровергал невероятните свойства на вазелина, така че определено си струва да го опитате.

Дженифър Анистън


Ето и още една любителка на вазелина, която го използва като крем. Дженифър използва една четвърт чаена лъжичка под всяко от очите си, като го прави всяка нощ. Определено си струва да опитате вазелина като маска за лице.

Гуинет Полтроу


Магическият ингредиент за актрисата са омега-3 мастни киселини. Тя смята, че това е тайната, осигуряваща на кожата здравословен външен вид и свежо излъчване. Гледайки я, наистина смятаме, че при нея този метод работи!

Ема Стоун


От нея получаваме онзи бюти-хак, който е перфектен за дамите, предпочитащи естествената красота и не желаят да боравят с цял арсенал от продукти. Освен това така ще предотвратите всякакви евентуални алергични реакции. Актрисата използва масло от гроздови семки като овлажняваща основа за кожата всеки ден. Ема споделя, че това кара кожата й да изглежда толкова сияеща.

Кейт Бланшет


Тя предлага да не харчите пари и време в преследването на супер ефективни методи и продукти, а да се възползвате от уникалните дарове от природата. Находката на Кейт е маслото от ему, което също се изработва от щраусова мас. Тя използва маслото както за лицето си, така и за тялото си. Маслото от ему помага при белези, стрии, акне, суха кожа, слънчево изгаряне, а и подпомага структурата на косъма при косопад.

Моника Белучи


Каквото и да прави, Моника Белучи винаги изглежда невероятно, без да й се налага да се старае за това. Е, не можем да отречем, че тя не се уморила от женската радост от грима и винаги избира определен нюанс червило, както и сенки според настроението. Една от тайните за перфектни устни е поставянето на сенки между два слоя червило. Така цветът става по-наситен.

Марая Кери


Що се отнася до устните (без да коментираме други части на тялото), певицата е доста „аскетична“. Тя смята, че не трябва да се харчат пари за филъри, а към любимия ви балсам да добавите екстракт от мента, който правни устните по-пухкави.

Даян Крюгер


Актрисата също подпомага обема на устните по естествен начин – използва етерично масло от канела. То подобрява притока на кръв към устните и визуално ги прави по-пълни.

Скарлет Йохансон


Скарлет се бори с бързото омазняване на кожата, поради което използва матираща основа за грим. Това свежда лъщенето до минимум, а след час-два, когато вече кожата започне отново да отделя мазнини, тя ще добие естествен блясък, тъй като омазняването ще бъде регулирано от основата.

Лив Тайлър


Красавицата харесва естественото излъчване, а и с бялата си кожа едва ли би прибегнала до твърде тежка основа. Затова тя препоръчва малко крем, ако кожата е суха, лек руж за цвят и тънък слой прозрачна пудра.

Ева Мендес


Нейните бюти-трикове също са прости. Тя вярва на натуралната визия, затова просто добавя капка бронз към овлажняващия си крем.

Лупита Нионго


С помощта на натурални масла актрисата запазва здравината и естественото сияние на кожата. По-специално: тя използва авокадо и масло от кукуи.

Сиена Милър


Готови ли сте да разберете за един от най-странните съвети за красота? Блондинката Сиена Милър признава, че използва кетчуп, когато иска да се отърве от подтоновете на зеленото в косата си, след неуспешно боядисване. Ако решите да последвате съвета й, то не дръжте кетчупа върху косата повече от 25 минути, тъй като са възможни алергични реакции.

Гуен Стефани


Певицата е огромен фен на всякакъв вид експерименти. Но ако трябва да определим нещо като емблематична запазена марка във външния й вид, то това е яркото червено червило. С времето Гуен е усъвършенствала техниката по нанасянето му. Първо слага слой матово червило, а когато то изсъхне напълно, тя добавя отгоре втори слой червило от същата гама, но с кремообразна текстура. Възможно е и смесването на два различни цвята – понякога ефектът е впечатляващ.

Кейти Пери


Почистването на кожата от грима е изключително важно. Не само, че не е полезно постоянно кожата да бъде задушавана с грим, а и самото почистване трябва да бъде нежно и подхранващо. Кейти пери препоръчва почистващите хидрофилни масла Shu Uemura.

Чарлийз Терон


За разлика от Кейти, Чарлийз не вярва толкова на козметичните продукти за почистване, а мие лицето си със студена вода. Това стяга кожата, като свива порите и изглажда фините линии.
В ежедневието си Чарлийз се грижи за кожата си със слънцезащитни кремове, леки основи за лице и спирала.

Сара Джесика Паркър


За свой любим козметичен продукт Сара Джесика Паркър посочва парфюма. Ароматът е това, което завършва всяка визия. А парфюма и тоалетната вода Сара използва до последната капка – когато шишенцето свърши, тя премахва капака и изсипва остатъците върху дрехите.

Кейт Мос


Кейт Мос често споделя, че червилото е най-ценният аксесоар за жената. Една съвсем обикновена визия може да стане адски шик, само ако прибавите правилното червило. Затова в чантата ви винаги трябва да имате червило. Просто открийте любимия си нюанс.

Даутсен Крус


Красавицата уверява, че тайната за съвършен външен вид е прясно изцеден сок, по-точно: смеска от три сока. Рецептата на Крус е изцеден лимон, портокал и грейпфрут, но бихте могли да изберете други комбинации, в зависимост от това от какви витамини се нуждаете.

Мила Кунис


Тя никога не си ляга, без да измие добре лицето си, независимо дали е прекарала деня само с детето си у дома. Това според нея е ключът към красотата и младостта на кожата. И най-важното! Сменяйте редовно калъфките на възглавниците си. Мила прави това на всеки 5-6 дни.

Миранда Кер


Тя съветва да не се впрягате, когато не разполагате с необходимите си бюти-атрибути. Самата Миранда неведнъж е импровизирала с извиването на миглите си с лъжица, поради липсата на извивачка.

Кандис Суейнпоъл


Когато сте се събудили току що, но скоро трябва да бъдете някъде, то светлият молив ще ви спаси. Поставете го във вътрешните ъгли на очите.

Жизел Бюндхен


Нейният съвет за красота е неимоверно прост: винаги използвайте сиво-кафяв молив за вежди. Това обаче трябва да бъде съобразено с цвета на косата, а и нека не забравяме, че изразените вежди са за предпочитане особено в момента.

Роузи Хънтингтън-Уайтли


За да нанесете ружа си перфектно, то изберете такъв нюанс, който е сходен с естествения тон на кожата ви. На светла кожа най-добре стоят розови нюанси, за кожа със среден тен – пурпурни, а за тъмна – винени нюанси.

Джулия Робъртс


Актрисата се уповава на красотата на ръцете. За поддържан маникюр тя винаги използва зехтин или етерични масла. Ако искате да направите същото, то просто загрейте малко масло на водна баня и потопете пръсти в нея, така че ноктите ви да бъдат напълно покрити. Оставете ги така за 5-10 минути за дълготраен овлажняващ ефект.

Катрин Зита-Джоунс


Тя също смята, че усмивката е изключително важна, затова редовно се грижи за белотата на зъбите си. Актрисата споделя, е тайната на невероятната белота на зъбите й е ягодовото пюре, с което ги търка. Това наистина е ефективен начин за премахване на горния натрупан слой върху зъбите, но не се препоръчва за хора с нездрав зъбен емайл.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи