Следва

Мода и кино в ЕДНО - на 22-ри и 25-ти март!

Разделени ли са или не Лиъм и Черил?

Спекулациите циркулираха едно сериозно време...

Celebrities преди 6 години

... но ето, че самият певец призна истината.

"Забавното е, че първо се говори, че ще се женим, после се говори, че сме разделени", искрен е Лиъм Пейн за отношенията си с с Черил Коул.

Всъщност обаче какъв е статусът на двойката? "Разбира се, че имаме проблеми и от време на време се караме, има драма и напрежение. Някак съвсем неизбежно е", признава 24-годишният певец.

Лиъм и 34-годишната му половинка Черил рядко се появяват заедно на публични места, но в крайна сметка са все още заедно като двойка.

"Някъде по средата сме, няма да съм нечестен и да обяснявам как всичко е перфектно. Но в крайна сметка всички двойки имат проблеми", допълва още Пейн.

Всъщност Лиъм Пейн и Черил Коул се запознаха още през 2008 година, когато той се яви на кастинг в X Factor, където тя е жури. Тогава той е едва на 14 години и призна, че красивата певица е сбъдната му мечта.

В крайна сметка през 2015 година, след куп слухове, се оказа, че изпълнителят и по-възрастната му колежка са двойка, а малко след това станахa и родители на първородния си наследник Беър, който проплака на 22-ри март миналата година.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.