Следва

„Извън пътя“ - официална премиера на филма на Николай Волев

A to JazZ Festival се завръща с осмо издание на 6, 7 и 8 юли

Организаторите обещават незабравимо #atojazz преживяване в Южния парк 2...

Music преди 6 години

За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще се проведе в София. В дните от 6-и до 8-и юли едно от най-големите и очаквани музикални събития на столицата традиционно ще се разположи в красивия Южен парк II, а организаторите отново планират да препълнят зелената поляна с почитатели на джаза и свързаните с него жанрове.

Над 25 хиляди души от страната и много чуждестранни гости посетиха предишното издание на фестивала, за да се насладят на популярното шведско трио Dirty Loops, феноменът на съвременния джаз Robert Glasper Experiment, изключителният Christian McBride и още много други артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включваше и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър арт-базар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта.

В програмата на A to JazZ Festival 2018 и тази година място ще намерят едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, както и много нови възможности за още по-приятно джаз иживяване под открито небе. Очаквайте повече подробности скоро.
Следете публикациите с официалния хаштаг на фестивала #atojazz във Facebook и Instagram.

Входът за A to JazZ Festival 2018 е свободен. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България”, Столична община и Министерство на културата.
 

More Music