Следва

Beyond Borders: Бисексуалните на Холивуд

Емили Ратайковски прекара медения си месец ГОЛА

Ако изглеждахме така, и ние бихме!...

Celebrities преди 6 години

Емили Ратайковски е омъжена и определено иска светът да го знае! След скромна церемония миналия месец, Емили и Себастиян се отдават на не толкова скромен меден месец. Съдейки по инстаграм профила на модела, двойката вече няколко седмици празнува съвместния си живот в луксозния резорт Амангири, Юта.

Докато някои нови двойки пазят ревностно личния си живот, Емили и Себастиян (или по-скоро само Емили) на драго сърце споделят кадри от екзотичния си меден месец - и то какви! Емили никога не се е свенила да показва тялото си и да споделя лични кадри с всичките си 16,8 милиона последователи.

Ние сме тотално безмълвни, но затова пък снимките говорят сами за себе си>>>

More from View Sofia

Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021

All fashion преди 2 години

Victoria’s Secret представиха Коледната си кампания, което правят по традиция всеки ноември. Този път имаме истинска каре-лудост, която ни се струва симпатична - не се сещаме за нещо по-коледно като мотив. Американската марка за бельо впряга в усилията си за оптимални печалби красивите Бела Хадид, Палома Елсесер, Адут Акеч, Тейлър Хил и Иман Хамам. Картинката на интимни дизайнерски облекла, включително меки фланелени пижами, дантелени флинтифлюшки, малко push-up, малко жартиери и много червена дантела, ни се струва идилична и навременна в навечерието на празника, така че разглеждаме с удоволствие. 

Ангелите на Victoria's Secret Джасмин Тукс и Жозефин Скривер пуснаха своя марка

All fashion преди 2 години

Казва се Joja и е рожба на две от най-красивите жени на света - моделите на Victoria's Secret Джасмин Тукс и Жозефин Скривер. Ще предлага изцяло спортни облекла, а името й идва от лайфстайл портала за здравословен начин на живот и мода, който двете момичета водят от 2016 г.  

More Celebrities