Седмичен ХОРОСКОП - 02.04 - 08.04

Astro преди 5 години

Марс и Сатурн съвпадат в Козирог от 2-ри до 14-ти април. Този аспект обединява всичките ни сили и най-отличителни черти, за да започнем правилни действия. В основата на това стои Марс, докато Сатурн се грижи да довършваме започнатото, без да го оставяме за по-късно. Това е важно за периода, тъй като сега трябва много неща в живота ни да бъдат доведени до своя край. Този край обаче в повечето случаи ще означава ново начало: когато успешно и докрай се справим с някаква наша задача и амбиция, то ние подправяме почвата за бъдещите си планове. Сега е перфектният момент да обърнете внимание на онези важни фактори в живота си, които притежават потенциал. Благодарение на Сатурн сме по-дисциплинирани и съсредоточени.

Меркурий в Овен образува квадрат с Марс в Козирог, като това създава известни усложнения и нерешителност относно някои дейности. Под влиянието на този аспект не трябва да допускаме смелостта да ни напусне. В някои случаи е по-добре да забавим определено действие, но да вземем твърдо решение за това какво искаме да правим и защо изчакваме.
Бъдете особено внимателни, мислете, преди да говорите и подбирайте думите си, тъй като има риск те да бъдат взети по грешен начин. За постигането на хармония и мир в отношенията ще спомогне Венера, която от 7-ми до 15-ти април се намира в Телец, образувайки тригон със Сатурн в Козирог. Аспектът на тригона носи облекчение и добър късмет, засилвайки усещането ни за ценност, преданост и отзивчивост. Не забравяйте това. Колкото по-откровени и открити сте, толкова повече успехи ще постигнете, като това важи както за личния ви живот, така и за професионалния ви такъв.
 

Хороскоп

Още от Astro