Следва

Street style вдъхновения: Седмица на модата в Шанхай

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018: Прозрачни материи

See-through...

All fashion преди 6 години

Обратно на очакванията на всички, прозрачните материи няма да ни напуснат и този сезон. Леко скептични и с голямо едно наум подхождаме към тренда, който упорито си седи сред изборите на дизайнерите от цял свят. Ако приемем „прозрачните материи“ за „одушевени предмети“, шапка им сваляме за упоритостта и волята, и ината. Така де, просто очаквахме да е чудо за три дни, а не за три години.

Simone Rocha

Fendi 

Fendi

The transparency се наблюдава с огромна интензивност по подиумите сред ревютата на Calvin Klein, Helmut Lang, Fendi и много други, като най-често срещани са органза, PVC, жоржет и шифон. Оказва се, че е са сензация от Ню Йорк до Париж и отвъд. В най-разнообразни модели, започващи от дъждобраните на Burberry, през фините поли на Victoria Beckham и романтичните рокли Simone Rocha. Обградени с къдри, детайли и в разнообразни палитри от ярки до пастелни цветове, вариациите са безбройни, обединяващи всички стилове.

Christopher Kane

Christopher Kane

Calvin Klein


Calvin Klein

Helmut Lang

Helmut Lang

Burberry

Burberry

В подбраните кадри се наблюдават част от най-интересните модели, показани на ревютата Пролет/Лято 2018 в края на миналата година, които успяха отново да събудят интереса и страстта ни за see-through outfits.

Simone Rocha

Ryan Lo

Eckhaus Latta

Emporio Armani

Versus Versace

 

More All fashion