Следва

Живата легенда Жан-Пол Белмондо

Мелания Тръмп на корица?

... или пък не...

Celebrities преди 6 години

Феновете на Мелания Тръмп се вдигнаха на виртуален протест, начело с актьора Джеймс Уудс, срещу това, че Първата дама не е била на корица, откакто се е сдобила с титлата.

Цялата драма започва след като актьорът прави пост в платформата за решаване на световни проблеми - Twitter, в който включва най-хубавите снимки на Мелания, подкрепени със съответен текст: "Ако Тръмп бяха демократи, Мелания щеше да е на корицата на всяко дамско списание".

Хвалебствените коментари под публикацията не закъсняват и се изсипва дъжд от апели и и обвивнения към медиите. Експерти констатират казуса, а двете основни причини, които се изтъкват относно "недоразумението" са:

1. Защото тя самата отказва да има каквото и да било активно участие, където и да било + скандалния имидж на милия й съпруг Доналд.
2. Не е била на малко корици в миналото /припомняме една от любимите ни от GQ/.

Дали Twitter отново ще успее да въдвори световен мир и Мелания ще цъфне на някоя корица, очакваме да разберем с нетърпение...

 

More from View Sofia

Централната банка на Русия повиши лихвата на 20%. Какво означава това за хората с кредити

Health преди 2 години

Централната банка на заседание на Съвета на директорите повиши основната лихва на 20 процента годишно, което е повече от двойно покачване спрямо вчера, когато основният годишен лихвен процент беше 9.5%. Новината е абсолютно безпрецедентна.    

Вижте тази изложба: „Не си сама" в подкрепа на едноименната кампания, посветена на темата за домашното насилие над жени

All About Life преди 1 година

„Статистиката на МВР показва, че всяка трета жена в България е подложена на домашно насилие! Ужасяващ проблем, пред който общество и институции не трябва да стоим безучастни! Тази художествена акция има за цел да привлече вниманието върху темата." – каза заместник-кметът на София Мирослав Боршош, който присъства на откриването на изложбата „Не си сама", представена в Галерия на открито на Столична община до 27 ноември.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 6 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 3 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.