Следва

Detox БЛИЦ: Mademoiselle Aïa

The perfect bridal shower

Преди заветното "ДА"

Beauty News преди 5 години

Throwback към сватбения ни наръчник. Помните ли го? Ако не, припомнете си го тук! Отместваме малко фокуса от Големия ден и насочваме вниманието към едно от най-важните събития преди него, а именно моминското парти, без което никоя булка не може и не трябва да дава клетва. На вниманието на всички куми и шаферки, тази статия е за вас!

Докато булката ви е заета с организирането на всички малки и големи детайли преди сватбата и изпада в истерия за всяко недоразумение, вашата задача е да я успокоявате и да се заемете с последния ден, в който няма да бъде семейна жена. Всички сме присъствали поне по един път на моминско парти. В повечето случаи като свидетели, а не като участващи, но това не ни е пречело да му се радваме като на наше. Едно обаче е сигурно, все някога ще дойде и нашият ред да сме част от него, а навярно и от самата организация. Тук идваме на помощ ние + COCO dry bar & COCO Nail House.

За да не остане вашата булка разочарована, трябва да обърнете внимание на няколко важни детайла, а именно...

1. Мястото

Желателно е освен грандиозно парти в някоя дискотека да имате и pre-drinks в някой бар или пък домашно парти. Така ще имате време да наваксате с клюките и да се видите на спокойствие. Разбира се, и да загреете малко, за да сте готови за танци цяла нощ.

2. Matching 

Повечето момински партита имат еднакви аксесоари или аутфити. Колкото и да е клиширано, има известна доза чар. Доста голяма дори, а и спомените, които остават след това, не могат да бъдат сравнени с нищо! Разберете се между вас кое би било удачно за вашата компания и кое най-много би допаднало на булката. 

3. Грим, коса, прическа

Не е задължително, но пък е много яко всички визии, ако не еднакви, то поне да са сходни. Да се знае, че сте ЕДНО. А защо не споделите изживяването като отидете заедно на подготвителните процедури. Тук отстъпваме сцената на COCO Dry Bar & COCO Nail House, които разполагат с два отделни салона за фризьорство и маникюр, а и безбройни специалисти, които ще откликнат на всичките ви желания, за да се чувствате заслепителни. Дори да нямате предварително подготвени идеи как точно бихте искали да изглеждате, не се притеснявайте, момичетата там ще се заемат и с това. Просто се отпуснете.

4. Изненада

Последно, но не и по важност. Няма как моминско парти без грандиозна изненада. /всички се сетихе за стриптизьори, нали? не че е изключено, но можете да дадете и повечео от себе си./ За всяка булка the big surprise е индивидуална, няма как. Всяка с различен вкус и нагласа към живота. Организирайте си тайна от булката вечеря и измислете най-добрия подарък за нея. Ясно е, че каквото и да подготвите ще е щастлива, но друго е чувството да полети в облаците от радост.

Четири лесни стъпки за постигането на перфектното моминско парти и НЕ забравяйте, че най-важното са снимките за спомен и забавлението, което ще помните ВИНАГИ! 

P.S. Полароидните апарати са изключително нашумели последно време и ние сме луднали по тях. Заредете се с касетки и снимайте на воля цяла нощ!

Щрак, щрак.

 

More Beauty News