Следва

Ледени кубчета

Dolce far niente с една глътка

Take a sip...

Food преди 5 години

Ръцете са украсени с божествени аксесоари, които ни карат да се чувстваме като италианки, седнали на следобедното dolce far niente насред тепетата на Рим.




По небцето играе свежият вкус на диня, който си подаряваме с етикет Somersby. Закачливи балончета, стилна бутилка, усещане за истинско розово безвремие сърцата ни са завладени СЕГА и ЗАВИНАГИ!




Обещаваме си! Цяло лято ще прекараме в Неговата компания, защото нищо не може да охлади дългите горещи дни, както го прави тази напитка. Цветът е разкошен, динен, летен. И действа като лек бриз, като морски вълни.

Watermelon приготвен с най-доброто от градината на Somersby, носи не само експлозия за сетивата, но и глътки динени моменти, завладяващи истории, които остават като ефирен летен спомен.





Не ни трябва нищо повече: ние и една глътка! Вече предвкусваш вкуса на приключението, нали?











Фотография: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Модели: Снежи и Катрин/ Ivet Fashion MA

More from View Sofia

Подготовка за горещо лято! Първата споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

Body преди 10 години

Призовахме те да ни прошепнетш твоята малка тайна за подготовка за лятото. И ние обещахме, че ще споделим нашата – общо 15 бутилки нискокалорично вино Whisper за пет от вас...

Taste Sofia: Starbucks, since 1971

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More Food