Следва

Напук на всички: Вики & Дейвид все така влюбени!

Букмейкърите залагат: Развеждат ли се Бекс и Пош Спайс?

Trouble in Paradise...

Celebrities преди 5 години

Малко преди да отпразнуваме деветнадесетата годишнина от брака на семейство Бекъм, интернет пространството избухна от слухове за предполагаем развод между футболиста и дизайнерката.

Неведнъж от началото на брака им се спекулира за раздяла и изневери, но дотам така и не се стига. Защо да си мислим, че и този път не ставаме жертва на фалшиви новини?

Особено озадачени оставаме от факта, че доста голяма букмейкърска компания (Paddy Power) обявява залаганията за това дали семейство Бекъм се разпада, или не, за отворени. Колкото и да не ни се иска да повярваме, че една от любимите ни звездни двойки се разделя, трябва ли да пренебрегнем факта, че проекторазвода е вече обвързан с коефициент а печалба на хора, които дори не участват във връзката им?

Какъв залог правите вие? Развеждат ли се, или пък не? Кажете ни в коментарите долу>>>

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.