Следва

Resort 2019: Rochas

Вечните 7 от "Сексът и градът" /които все още може да си купим/

Always & Forever...

Shopping преди 5 години

Всички жени изповядваме ЕДНА религия, побрана в 6 сезона и 2 пълнометражни филма. Религия, чиито прочит приключи официално през 2010-та година, но ние я почитаме и до днес, а и навярно още много години напред. Вечният сериал "Сексът и градът". Константа сред изтеглените филми на всяка, утеха за разбито сърце и модно гуру for every occasion. Миналата седмица иконичните серии навършиха 20 години от първото им излъчване. Ние празнувахме заедно с тях. Днес, седмица по-късно, още ги нмислим и правим подробен анализ на по чаша кафе в обедната почива. Днешният се завъртя около вечните 7 артикула от сериала, които са актуални и до днес и много искаме да притежаваме! 

1. The Dior saddle bag

Дизайнът е на Джон Галиано от далечната 1999 година и завърна в тазгодишната колекция на бранда за Есен/Зима 2018.

 

2. Колието "Carrie"

 

Колието е един от основните символи на сериала до последно.

3. Gucci, Gucci

Кари е основният виновник за популярността на the fanny packs, а за пръв път се появява в сериите от 1998 г. Добрата новина е, че понастоящем моделът достига нови висини и сред брандове като Gucci и Supreme.

4. Каскетът

Изборът на Кари щом стане въпрос за шапка и ние напълно го подкрепяме. Каскетът се завърна с пълна сила през последните два сезона в колекциите на Chanel, Dior и Coach.

5. The Fendi baguette bag

Точно както и чантата на Dior, моделът на Fendi е сред иконичните в сериала. Дизайнът е на пиедестал през 90-те години, а днес може да се намери по-изчистена алтернатива.

6. Цветето - брошка

Всички помним много добре момента с брошката, когато група момичета се обръщат в захлас след Кари. Искаме и ние така!

7. Manolo Blahnik

ОБУВКИТЕ на обувките! Не сме сигурни дали копнеем повече за самия чифт или за последата сцена с Кари и Турзара...



 

More Shopping