Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юли 2018

We love: Ретро холивудските мачовци Брад и Лео

Тези двамата...

Celebrities преди 5 години

Абе, с две думи, не можем да повярваме, че Брад Пит е толкова остарял, но пък му седи, бе! Адски секси е, а още по-секси е в компанията на друг холивудски ерген - Лео Ди Каприо.

Всъщност горещият мачо кадър е част от новия филм на друг ултра секси мъжкар - Куентин Тарантино, който е решил да снима Брад и Лео в "Once Upon a Time in Hollywood".


За сега знаем, че лентата ще разказва за Лос Анджелис през 1961 година, когато по улиците стачкуват хипита, а сред тях има истински чудовища като Чарлс Менсън, същият този, който уби бременната съпруга на режисьора Роман Полански. Очаква се на Пит и Ди Каприо да партнират Ал Пачино, Кърт Ръсел, Тим Рот, Марго Роби и още много други звезди. Заглавието ще е деветото във филмографията на Куентин Тарантино, а премиерата е насрочена за август 2019 година.

Е, дотогава ни остава само този божествен кадър на ретро сладурите Брад и Лео...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 8 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.