Следва

Wedding Vibes: Карли Клос каза "Да"

Heroin overdose: Деми Ловато е в болница!

Here we go again...

Celebrities преди 5 години

Само преди месец младата певица пусна песента си Sober, в която гласно обявява, че отново е злоупотребила с алкохолните напитки, а, може би, и не само, и се извинява на всичките си близки за демоните, с които се бори.

А ето че вчера късно вечерта светските медии гръмнаха с новината, че Деми Ловато е приета в болница заради свърхдоза хероин. За момента певицата е стабилизирана, но за живота й все още има сериозна опасност.

Оказа се, че приятели на Ловато са извикали спешна помощ, след като тя е припаднала пред очите им, но самата изпълнителка категорично отказва да е злоупотребила с хероин.

"В момента Деми е контактна и вече е със семейството си, като изразява благодарността си към всички за тяхната подкрепа, любов и молитви. Някои данни, които се появиха в медиите са изключително неправилни, за това молим за глътка въздух. За сега най-важно е бързото възстановяване на Деми", официално заяви говорителят на 25-годишната звезда.

Всъщност, Деми Ловато се бори със зависимостите си вече доста дълги години, а преди време призна, че страда и от биполярно разстройство. Преди да посегне отново към опиатите отново изпълнителката бе трезвена цели 6 години. 

More from View Sofia

15 лесни начина да накараме косата да расте по-бързо, директно от експертите

Hair преди 2 години

Процесът по това да накараме косата да расте по-плътна и по-дълга, спокойно може да граничи с вечността. Според Американската дерматологична асоциация косата расте средно с около 15 сантиметра на година, но често този растеж се усеща твърде минимален - особено след като повечето от нас губят по 50-100 косъма всеки ден.  

Съвършената кожа на 20, 30, 40 и нататък - подробно с експерта д-р Манолова

Face преди 3 години

Разговаряме с доктор Гергана Манолова-Георгиева като специалист, жена, но най-вече като приятел, защото, както самата тя вярва, първата и основна стъпка към добрата кожа е Доверието. За проблемната кожа, за правилната грижа и съвършенството като постижим ефект с помощта на Biologique Recherche - удоволствието е наше!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.