5 романтични филма, далеч от клишето

5 романтични филма, далеч от клишето

Best Romantic Movies

Той е на 30. Красив, мускулест, богат и успял. Тя е на 25, в университета, току-що се е разделила с гаджето си. Той е приятел на брат й, познават се бегло и не са се виждали от много години. Срещат се неочаквано, след толкова много време, влюбват се, пред тях има пречка (вероятно неговата приятелка), която след много драма, напрегнати моменти на някое летище и случайно попадналото в куфара ѝ романтично писмо, преодоляват. Влюбени и безкрайно щастливи, отпрашват в залеза с неговото кабрио.
Романтичните комедии могат да бъдат нещо чудесно. В продължение на няколко часа забравяме натрапчивото ежедневие, потапяйки се в море от на пръв поглед случайна романтика, след което намираме истинската любов в ръцете на момчето от съседния апартамент, което в последните години все повече започва да прилича на Зак Ефрон.
Но колкото и приятна да е захаросаната “реалност” на романтичните драми и комедии… Колко от тях можем да изгледаме, преди банално ненадейните срещи с приятели от детството и досадно розовите персонажи да ни омръзнат ?
Представяме Ви пет романтични ленти, които препоръчваме да гледате, ако търсите нещо различно от заплетената история на до болка познатите ни турски и индийски сериали. Те не попадат в шаблона и разчупват стереотипите за сладникава романтика.

1.Планината помежду ни (The Mountain Between Us) – 2017

Режисьор: Хани Абу-Ассад

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.