Лорин Хил + Woolrich = Убийствено ЖЕСТОКА фешън комбинация

Лорин Хил + Woolrich = Убийствено ЖЕСТОКА фешън комбинация

Woolrich: American Soul Since 1830...

Фешън кампанията на първата дама на хип-хопа Лорин Хил е вече ФАКТ!

Колаборацията на Хил с американския бранд Woolrich за есенно-зимната им колекция представя Лорин зад и пред камерата – „Тя следва своя собствен ритъм и специално в този проект имаше възможност да се изяви като артист. Толкова много от личността й се проявява на снимките, страхотно е“ , споделя стилистът на фотосесията Мел Отенбърг.

Woolrich избира основателката на Fugees, за да помогне с преосмислянето на идентичността на бранда в серията „Woolrich: American Soul Since 1830“. Всички следващи участници в кампанията ще бъдат избрани заради креативната си същност и принос към американската музикална сцена, а Хил, чиито солов албум The Miseducation of Lauren Hill е един от определящите за 90-те нео-соул албуми, отъпкали пътя за артисти като Ейми Уайнхаус и Алиша Кийс, е фундаментална част от изграждането на новия имидж на Woolrich.

„Беше забавно да избираме дрехи, които отразяват истинския американски характер“, споделя Отенбърг относно определящите за Woolrich карета, дънки и работнически дрехи, които вдъхновяват новата есенна колекция.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.