Следва

Me & Mini Me: В офиса съм!

Beauty starter: Тайните на безупречното усещане с TriCollagen

В основата на бюти ритуалите ми стои концепцията за минимализъм.

Beauty News преди 5 години



Знаете, малко на брой, но старателно селектирани и с безкомпромисно качество продукти, работещи в повече от една посоки. На тема красота това умение съм го усвоила напълно - бяла и декоративна козметика, но и още хранителни добавки.

Старая се да интерпретирам метода и в ежедневието, и по-специално при дрехите и аксесоарите ми. В резултат наблягам на добре изработени елементи от хубави материи и с доколкото е възможно класически силует, на които може да се гледа по-скоро като на инвестиции в гардероба, отколкото като на моментен моден порив.







Говорейки за безупречни продукти, тук светлината на прожектора е редно да падне върху TriCollagen Peptide, който пия на 14-дневен курс два-три пъти годишно. Както, може би, е всеизвестно, течният колаген е универсален продукт за грижа на кожата, ставите, косата и ноктите, именно защото е най-богатият протеин в човешкото тяло.



Той се грижи за красивия външен вид отвътре навън, а мощната му формула, разработена от шведски фармацевти и без аналог на пазара, осигурява необходимата доза колаген, хиалуронова киселина и витамини, извлечени от червена боровинка, годжи бери, асаи, гинко билоба и алое вера, за да забави процесите на стареене в тялото и да поправи нанесените щети.

В удобната си опаковка, разграфена на 14 еднократни дози, TriCollagen Peptide неминуемо става част от ежедневието, дори и най-натовареното такова.



Добавката осигурява на тялото всичко, от което има нужда, а оттам нататък линията за продължение не е трудна - дълбоко хидратираща линия за лице, състояща се от серум и крем; фантастично олио за коса; go-to аромат, нещо като почерк през годините, ако мога така да се изразя.





Същото внимание отделям и за макиаж помощниците, които религиозно нося с мен от сутрин до вечер - коректор, пудра, леко червило и сенки, потопени в неутралната топла гама, които без излишно усилие и напъване, вършат своята работа...





Безценния помощник, в лицето на TriCollagen Peptide, откриваме в аптеки Ремедиум, подбрани бюти салони, както и на www.fenoq.bg

More Beauty News