Следва

Дизайн за вдъхновение: Стокхолмски сюрреализъм

Анистън за разделите, бездетието & още нещо

There she goes...

Celebrities преди 5 години

Дженифър Анистън краси страниците на септемврийското издание InStyle.


49-годишната актриса съблазнява в творения на модни къщи като Michael Kors, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Armani, Givenchy и Louis Vuitton за editorial, в който освен убийствен фигура, разкрива и доста лични неща за живота си.




"Нещата, които се пишат за мен са пълна лудост. Има заблуди като: "Дженифър не може да запази мъж" и "Джен отказва да има бебе, защото е егоист и посветена на кариерата", или че съм тъжна и сърцето ми е разбито. На първо място, с цялото си уважение, сърцето ми не е нарушено. И второ, това са небрежни предположения. никой не знае какво се случва зад затворените врати. Никой не мисли колко трудно може да бъде за мен и партньора ми. Те не знаят какво съм преживяла, медицински или емоционално. Налице е натиск за жените да бъдат майки, а ако не са, тогава те се считат за повредени стоки. Може би целта ми на тази планета не е да създавам живот. Може би имам други неща да правя?", споделя холивудската звезда, която в момента снима новия си филм "Murder Mystery".

Очевидно Джен се опитва да намекне културно, че раздялата с Джъстин Теру не е разбила сърцето й, а също така, че бездетието й се дължи на медицински причини.


В момента, светските медии упорито твърдят, че 49-годишната актриса има нова връзка, а мъжът до нея е богаташът Сергей Брин. Анистън, обаче, категорично отказва да говори за личните си отношения.

"През по-голямата част от времето мога да седя и да се смея на всички нелепи заглавия, защото те стават все по-абсурдни, но избирам да се съсредоточа върху работата, приятелите си, моите домашни любимци и как да направя този свят по-добър", добавя в искреното си интервю за светското списание Дженифър Анистън.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 минути

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия на шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 20 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.