Следва

Тропически изкушения: кокосов french toast с ананас

We love: Първите семейства на музиката

It's a family thing...

Celebrities преди 5 години

Септемврийското издание на списание Harper's Bazaar е посветено на легендите на музикалния свят и включва имена като: Кание Уест, Кристина Агилера, Марая Кери, Лайънъл Ричи, Кийт Ричардс и Брус Спрингстийн.

Известните музиканти позират за проект наречен "Икони: Първите семейства от света на музиката", а всички от големите имена се снимат заедно с наследниците си.

"Аз съм семеен човек, така че исках да среща читателските ни семейства със семействата на най-важните ми музикални идоли. Беше много изненадващо да наблюдавам как някои от рок звездите се превръщат в съвсем различни хора в присъствието на децата си, дори и те вече да не са малки", казва Карин Ройтфелд - главният редактор на Harper's Bazaar.

Корицата на изданието краси 41-годишният Кание Уест в компанията на две от трите си деца: 5-годишната Норт и 2-годишният Сейнт, което е прецедент, защото рапърът обикновено винаги категорично отказва да се снима в сесии за лъскави издания.



Освен Кание на страниците може да видим 37-годишната Кристина Агилера с двете й деца, Марая Кери в компанията на близнаците Монро и Морокан. Както и Лайънъл Ричи с порасналата си щерка Никол, и наследниците на Кийт Ричърдс - Теодора и Александа, а и други музикални звезди.

"Семейството е най-важно", единодушни са всички известни имена от шоубизнеса, обаче.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.