Седмичен ХОРОСКОП - 06.08 - 12.08

Astro преди 5 години

В началото на тази седмица до началото на следващия месец (6 август – 9 септември) Венера навлиза в знака на Везните, а курсът на магнетизма, привързаността, женския опит се съсредоточават върху хармонизирането и балансирането на взаимоотношенията. Това важи както за любовта – брак, семейство – така и за приятелите и хората, с които се сблъскваме в професионален план.
Сега избираме точно какви искаме да бъдем и цялото ни внимание, и цялата ни привързаност са насочени в тази посока, като център на съзнанието ни.

Венера във Везни образува аспекта на квадрата със Сатурн в Козирог (9 август – 19 август). Налице са сложни задължения и отговорности, с които трябва да се съобразите. Ще изпадате в ситуации, които налагат свои правила, а вие ще трябва да играете по тях.
Възможно е да има погрешни интерпретации на разбиранията, затова действията ще говорят по-силно от всяка дума.

Очаква ни Новолуние в Лъв, което съвпада със Слънчево затъмнение, очакващо ни на 11-ти август. Лъвът е оптимист, така че Новолунието в този знак ще донесе нови положителни перспективи за личните ни цели, вдъхвайки ни нов смисъл. Идеите ни идват отвътре, но стават реалност чрез волята ни. Това винаги е така, но невинаги сме наясно с него, а това влияние ни помага да прозрем колко голямо значение имат действията ни.
Всеки има своя шанс да расте, ако отделя необходимото време и внимание на своя прогрес, чрез самоуважение и дисциплина.
 

Хороскоп

Още от Astro