Следва

Истории от живота: Поп иконата Ейми Уайнхаус

Доза секс във вторник: Том Харди, ожени се за нас, ВЕДНАГА!

Точно това бебче...

Celebrities преди 5 години

Влюбени сме в него още от ден 1... И НЕ, не го споделяме с никого, освен с милионите читатели на списание Esquire, чиито страници на последния брой краси Том Харди.


Безобразно секси, в мега готината фотосесия на високи скорости, актьорът облича Gucci, което въпреки че му седи като на футболен ултрас някъде от UK, му тича доста.


В интервюто за мъжкото издание Харди говори за предстоящия си филм и за семейството си като споделя: "Няма по-тежка работа на планетата от това да си родител. Войници, полицаи, лекари - да, те заслужават огромно уважение, но майчинството! То е всичко!"


Абстрахираме се от факта, че Том има две деца: 10-годишен син от предишна връзка и 2-годишно момченце от настоящата си половинка Шарлот Райли, защото го искаме само и единствено за нас... и да, бихме му родили и трето, ВЕДНАГА!


Не е петък, но пък и във вторник малко преди привечер може да плакнем очи по Т.Х.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.