Happy Birthday, QUEEN: Мадона на 60!

Мадона, която днес навършва 60 години - 40 от които е прекарала на сцената - по не писани правило се счита не само за кралицата на поп музиката, но и за икона на модата.

И това не само заради сътрудничество с известни модни дизайнери като Жан-Пол Готие или Рикардо Тиши, а заради постоянната игра на хамелеон на визиите.

Зад променящата се външна фасада винаги е имало твърда и независима позиция на общественото мнение на певицата.

"Това е идеален пример за това как популярната култура и стилът на улицата оказват влияние върху модния свят. В продължение на много години тя е една от най-модерните тенденции на нашето време. Тя, не по-малко от Карл Лагерфелд, прави мода!", казва легендарната Ана Уинтур за Мадона.

В началото на кариерата си певицата избира амплоа, подходящо за нейното време. Костюмите от дебютното й турне още са помнят, а първият й албум веднага удари на върха на чартовете - всичко това квинтесенцията на възклицание, бунтарски дух и диското на 80-те години.

На младини Мадона боготвори пънка, а безгрижният стил е нейният запазен знак. Чорлавата коса, ярки костюми, цветни якета и прекомерното много грим станаха визитната картичка на певицата.

Метаморфозите на звездата са много и все още не сме им видели края, защото, както всички знаем, кака ви Мадж не обича социалните правила и норми.

В галерията горе>>> секси провокациите на непокорната блондинка през годините! She is a Material Girl after all! ЧРД, QUEEN!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia