Следва

Да или Не: На Кими яркорозовият Chanel

Aphrodisiacs: Гранита с диня

Yummy!

Food преди 5 години

През годините хората са използвали храненето като момент за свързване помежду им, а народите на много култури са се обръщали към различни храни, за да подобрят интимните си преживявания. Кръстени на богинята на любовта – Афродита, афродизиаците са храни, които предизвикват еротични мисли и желания, както и увеличават удоволствието от сексуалния акт. Без значение дали сме в нова връзка или дългогодишна такава, новите елементи и начини за разнообразяване на живота в спалнята никога не вредят. Тази седмица ще ви представим пет рецепти, богати на афродизиаци, които да раздвижат интимния ви живот.

Днешната ни рецепта е десертна, а именно гранита с диня.


Гранитата е италиански десерт, представляващ натрошен плодов лед, за направата на който се използват различни плодове и захарен сироп. Нашата гранита е с диня, която съдържа ензими, отпускащи кръвоносните съдове и повишаващи либидото.

Съставки:


1/2 (4 чаши) нарязана диня, без семки
Сок от два лайма
3 супени лъжици захарен сироп, нектар от агаве или друг подсладител по избор

Начин на приготвяне:


Сложете динята, сокът от лайм и подсладителя в блендер. Изсипете получената смес в съд, подходящ за замразяване. Изравнете го в тънък слой и оставете във фризера до полузамръзване (около 3 часа). Когато се стегне използвайте вилица, за да го начупите. Сервирайте незабавно, във висока чаша, с малко парче диня за декорация.

 

More from View Sofia

Ап-чих! И кучетата настиват, ето какво правим в случая...

Love преди 2 години

Абстрахираме се от Омикрон и се фокусираме върху класическата зимна настинка, през която всички минаваме поне веднъж за сезона, но what about любимите четириноги? Настиват ли кучетата? И ако да, как се грижим за тях? А заразно ли е? Толкова много въпроси. Консултираме се с Кейти Кангас, доктор по ветеринарна медицина и ветеринарен лекар, за да всичко, което трябва да знаем за настинките при кучетата 

More Food