Следва

Обожаваме той да ухае на смесицата между градския начин на живот и природата

Beauty блиц: Вероника & Tricollagen

Take a sip of FOREVER...

Beauty News преди 5 години

Добре познатият ни TriCollagen попада в ръцете на Вероника, първата от трите Победителки в играта ни с TriCollagen, а повече за нея и бюти режима й, и ние, и вие, четем в редовете по-долу>>>

Освен че очевидно е родена под щастлива звезда, Вероника е родена и под знака на Девата; от морско момиче (идва от Варна), се превръща в отговорна млада дама и преди седем години заживява в София, работейки като журналист. Като жени, които ежедневно се сблъскват с типично женски проблеми (накъсана коса, счупен нокът, торбички под очите и тем подобни момичешки работи), веднага, щом влиза в Редакцията, започваме да "завиждаме" на В. за дъгата руса коса и перфектната порцеланова кожа.

Решени да изкопчим всички бюти тайни, не се бавим с въпросите, а нападаме веднага:

V.S.: Как попадна на играта ни с TRICOLLAGEN, Вероника?
В.:
Следвам ви в Инстаграм, разбира се, участвам в повечето ви игри, но за първи път печеля!

V.S.: А какво мислиш за продукта?
В.:
Четох статията ви за него, останах очарована от цялата информация, която погълнах, и честно казано вече нямам търпение да го изпробвам и да се убедя сама. Много внимавам с козметиката, която ползвам, храната, която приемам, и в повечето случаи трудно се доверявам на даден продукт, но останах изумена от състава на Tricollagen.

V.S.: Имаш чудесна кожа, в какво се състои бюти ритуалът ти? Издай тайната!
В.:
Въобще нямам чудесна кожа, това е фон дьо тен (смее се).

V.S.: Изглежда супер естествено, какво използваш?
В.:
От доста време насам използвам продукти за сценичен грим, тъй като издържат много по-дълго, а и качеството е много добро. Нанасям го само веднъж дневно - няма нужда от коригиране - доста е тежък, това е и единственият проблем с подобен тип козметика. Кожата има нужда от почивка и си я давам, когато самата аз съм в почивка и имам повече време за себе си - излизам без грим и за разлика от повечето жени, нямам никакъв проблем с това.

V.S.: А с нищо ли не защитаваш кожата си?
В.:
Не, слагам слънцезащита, разбира се. 50-та фактор, абсолютно всеки ден, както на лицето, така и на откритите части на тялото.

V.S.: Какво е нещото, което повечето жени неглжираме (по отношение на красотата), а е от голямо значение?
В.:
Със сигурност грижата за косата. С времето съм се убедила, че косата изисква адски много усилия и поддръжка, особено когато е лято - както лицето, така и косата имат нужда от слънчева защита.

V.S.: Ти какво използваш?
В.:
Слагам спрей задължително и heat протектор преди да я третирам по какъвто и да било начин. Косата изисква наистина много грижи, особено русата.

V.S.: Да, имаме опит! Ти с какво поддържаш своята?
В.:
На първо място е подхранващата маска, доверявам се на Alterna и Maroccan Oil (и ние!) Напоследък съм луда на тема кокосово масло - мажа си косата, лицето, тялото, а и го ям!

V.S.: Познато, да, всички си имаме по бурканче в бюти секцията. А освен кожата, за тялото как се грижиш, все пак всеки иска да има тонизирано и стегнато тяло, но същевременно ежедневно се сблъскваме с много проблеми.
В.:
Сблъскваме се, да. И на мен ми се иска да тренирам всеки ден, но работата и натовареното ми ежедневие не ми го позволяват. Ако се прибера в осем след почти десетчасов работен ден, колкото и да искам да спортувам, повече искам просто да си легна и да се наспя. Сега съм решила да съм по-постоянна и да започна отново с тренировките, а иначе към бивша танцьорка - имам близо десетгодишен стаж.

V.S.: Така ли, като какъв танцьор?
В.:
Занимавах се с модерен и клубен балет. Това ми беше основното начинание преди да стана журналист - тогава отделях много внимание на тренировките, режима, всичко.

V.S.: Кога ще изпиеш TriCollagen-а си?
В.:
ВЕДНАГА! Въобще няма да му се чудя. Както казах, нямам търпение да го използвам!

V.S.: Похвали се с последните си покупки, при нас това е постоянна тема на разговор.
В.:
Още не съм си я купила, но точа лиги по една раница Love Moschino, която дебна от много време насам, и скоро ще е моя.

V.S.: Най-хубавият комплимент, който си получавала?
В.:
Че имам най-хубавата усмивка!

V.S.: Какво обещание ти дава опаковката на TriCollagen, какво виждаш в нея?
В.:
Луксозна е - обещава ми висококачествен продукт, за мен това е от огромно значение.

More Beauty News