Следва

9000$ за парка Balenciaga или евтният вариант на Джоуи Трибиани?

New York Fashion Week Spring/Summer 2019: Какво да очакваме?

Fashion news...

All fashion преди 5 години

Пролетно-летните колекции за 2019-та ще дадат старта на Седмиците на модата, като, разбира се, първата дестинация е Ню Йорк.

Дефилетата в Голямата ябълка започват на 6-ти септември, а ние се поровихме, за да разберем какво може да очакваме от NYFW>>>


Юбилейното шоу на Ралф Лорън
През юни дизайнерът обяви, че Ню Йорк ще е мястото на което ще отпразнува 50 години от собствения си лейбъл. Ралф ще събере близки и поклонници на марката на грандиозно шоу в Сентръл Парк. С юбилейното си дефиле на Bethesda Terrace Лорън ще даде старт и на Седмицата на модата в Ню Йорк, а след ревюто всички ще са поканени на луксозна вечеря отново в запазената марка на Голямата ябълка.

Първото ревю на Savage x Fenty
Риана и линията й за бельо ще превземат NYFW, че даже на тях ще се падне честта официално да закрият Седмицата на модата точно на 12-ти септември в 7:30 pm.

Новите лица: Akasakan и Nanushka
Носителят на наградата LVMH Special Prize 2017 - Козабуро Акасакан и унгарският лейбъл Nanushka ще са the new faces на най-голямото модно събитие в Ню Йорк. Akasakan прегръща genderless модата след два мъжки сезона в Париж, а Nanushka за първи път е част от официалния календар на NYFW, въпреки че в началото на 2019-та ще отвори бутик в Голямата ябълка.

Kate Spade в библиотеката
Основателката на бранда Кейт Спейд, която почина през юни тази година, прекара буквално целия си живот "оцветявайки" Ню Йорк с колоритните си чанти. Начело с Никола Глас, артистичен директор на лейбъла от ноември 2017-та, новата колекция на Kate Spade ще бъде презентирана в иконичната библиотека в Манхатън.

Comebacks
Преди три сезона Rodarte официално се отказа от Седмицата на модата в Ню Йорк и реши да представя колекциите си в Париж. Под ръководството на сестрите Мълеви, лейбълът ще се завърне в Голямата ябълка за покаже пролетно-лятната си колекция на 9-ти септември. Същото ще се случи си Proenza Shouler, които изкараха два сезона във френската столица, но са готови отново да кажат "Здравей" на NYFW.

Първото ever дефиле на Longchamp
Лейбълът с безумно готините кожени аксесоари ще проведе първото в историята си дефиле навръх 8-ми септември. Локацията все още се пази в тайна. След представянето си на Седмицата на модата в Ню Йорк от Longchamp са планирали да превземат и Париж, където да отпразнуват 70-ия юбилей на марката.

Escada, също
Базираната в Мюнхен марка, основата през 1978-ма, ще отпразнува 40-ия си рожден ден в Ню Йорк, където ще се случи и първото й дефиле. Новата посока за Escada е инициирана от Ниъл Слоан, който от юни насам е артистичен директор на лейбъла. Разбира се, че очакваме ярки цветове, инспирирани от наследството на модната къща, които ще си комплиментират с усещането на 80-те, което е запазена марка за Слоан, като дизайнер.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.