Следва

Клеър и Хю станаха родители ОТНОВО!

Italian Royal Wedding: Киара & Fedez си казаха "Да"

Always & Forever...

Celebrities преди 5 години

Киара Ферани и любимият й Fedez си казаха заветното "Да" на грандиозна и много луда италианска сватба този уикенд.

Модната икона и рапъра поканиха близки и приятели в лукозния бутиков хотел Dimora delle Balze в Сицилия. Като цялата им церемония бе брандирана от-до, като двойката имаше собствен частен полет и самолет, и луна парк.

За да обещае вечна любов на 28-годишния Федерико Лучия, Киара заложи на булчинска рокля от кутюр колекция на Dior, създадена специално за нея от кративната Мария Грация Кюри. Всъщност, сватбеният тоалет на Ферани се състоеше от дантелен кратък гащеризон с ръкави и яка, изпълнен изцяло по древните занаятчийски традиции на италианския юг и допълнен с разкошна пола от тюл.





За луксозната вечеря красивата блондинка избра да смени роклята си, като отново заложи на бранда Dior - дизайн от първата колекция на Кюри за марката, Пролет/Лято 2017-та. За да блесне под милионите лампички, които красяха градинското нощно парти Киара се премени в бродиран дизайн, които криеше специално значение за нея. На роклята имаше цитати от песента, която Fedez написа за любимата си и с която й предложи брак на сцената във Верона, както и няколко други символа важни за двойката.





Малко по-късно, за забавлението в луна парка #theferragnez, Ферани заряза дългата долна част на втората си рокля и сложи симпатична туту поличка, която се вписваше перфектно за продължението на приказната сватба.

Шаферките, за разлика от булката, бяха облечени в дълги сатенени рокли решени в бледорозов цвят и дело на модна къща Alberta Ferretti.


Младоженецът Fedez си избира класически смокинг в комбо бяла риза - всичко с лейбъл Versace.



Италианският рапър Федерико и Киара Ферани се сгодиха миналата година, през март тази година двамата се сдобиха с първороден син Леон. Двойката е заедно близо две години.




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 43 минути

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.