Следва

NYFW Пролет/Лято 2019 - Carolina Herrera

Кой кой е в модата днес: Розмари Тишер, от снощи в Брадъра

Bulgarian Rose...

All fashion преди 5 години

Водопад от силно соанирани мъже и жени, в поредния епизод на нещото, титулувано като социален експеримент, а всъщност тв-забавление за масите, видяхме да се влива снощи в Къщата в Нови хан, откъдето в следващите два месеца ще се сервира дъвка за масови балончета.

Поредното издание на Vip Brother в родната Нова ТВ, събра на едно място конфликтни, поне по презумпцията на продуценти и психолози, "популярни" персони, сред които вниманието грабна удивително свежото лице, придружено от приятно поведение и секси акцент, на видимо много младата Розмари Т., модел на Ивет Фешън.


Впечатляваща реакция на въпроси във визитката, приятно откровеното "баба ме научи да съм нахална", смесица от родна и германска кръв, много интересно лице или коя всъщност е Розмари.

На повече, отколкото изглежда, чаровната Розмари е плод на любовта на красива нашенка от Казанлък и германски гражданин от Франкфурт. Преди 13 години, когато е на 20, се появява в България, за да учи /завършва Психология, след което стажува по специалността в Германия/, но междувременно я откриват от Ивет Фешън, когато е на достолепните за старт на модна кариера 22, откъдето започва и повече от успешното й международно модно развитие.

Госпожица Т снима десетки каталози, участва в стотици ревюта, дефилира в Маями, Милано, Кейптаун, Дубай, Барселона, Лисабон, Мексико, Бали, снимат я редовно в испанския Cosmopolitan, има договори с местни агенции на топ ниво в Германия - East West, в Милано - Wave, в Лондон - PRM, и още.


Розмари има по-малък брат, който не говори български и няма нищо общо с бизнеса на модата, както и немско гадже от 3 години, за което не се знае нищо повече. От агенцията й твърдят, че е изключително интелигентна и реактивна, невероятно приятна за общуване и всъщност много конвертируема, в най-добрия смисъл на думата, на международната сцена нашенка.

Ние също я харесваме, дори сме на мнение, че именно Розмари се очертава като най-свежия образ в новото издание на Vip Brother, без да омаловажаваме силно обещаващото присъствие в къщата и на Божана Кацарова, а защо не и на Константин Трендафилов.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.