Следва

Помощ: Повреждаме ли косата, ако я решим мокра?!

Eucerin DERMOPURE - една нова гама за сияние и гладкост

Мазната и склонна към акне кожа е под контрол!

Face преди 5 години

Неделя сутрин мечтаем за брънч и кафе с приятелки. В някоя хубава градина под слънчевите лъчи. Напълно небрежно - по дънки, тишърт и чифт яки кецове. Косата - рошава, на кок, и усмивка за разкош. А най-хубавата част? Неделната утрин без капчица грим. Мечтата на всяка жена, но дали всяка би могла да си го позволи? Тук идва голямото НО... 

Мазната и склонна към акне кожа е често срещан проблем и се нуждае от специфични нужди и ежедневни грижи. Тя би могла да разклати самочувствието ни, но със сигурност не бива да й се даваме.

При наличието на акне трябва задължително да се обърнем към дерматолог или фармацевт, който най-добре ще разреши проблема. Освен вероятното медикаментозно лечение, което ще ни бъде предписано, защото акнето може да се появи по всяко време, във всяка възраст и причинено от много и най-разнообразни фактори, можем да помогнем на страдащата кожа като почистваме правилно с хладка вода и нежни продукти. Хладка вода, защото много горещата или много студена вода могат да утежнят проблема, а нежна грижа, защото всяка агресивна намеса в лечението на акне провокира допълнителен проблем. 

По пътя към една постоянно чиста и красива кожа на помощ идва и Eucerin, с новата серия DERMOPURE с траен ефект върху несъвършенствата - млечната киселина отваря порите, докато амфо-тенсидите - повърхностно активни вещества в гамата, нежно премахват грима и излишния себум.

Какво съдържа серията DERMOPURE? 8 продукта, създадени специално за кожа, склонна към акне...

1. Eucerin DERMOPURE Измиващ гел: Нежно отстранява излишния себум и почиства порите. Ефективно почиства грим и замърсявания.

2. Eucerin DERMOPURE Мицеларен разтвор: Премахва следите от грим и замърсявания, почиства кожата, без да дразни или разрушава естествената овлажняваща бариера на кожата.

3. Eucerin DERMOPURE Тоник: Почиства кожата и я подготвя за последващата грижа. Формулата с млечна киселина отваря запушените пори, без да изсушава дермата.

4. Eucerin DERMOPURE Ексфолиращ гел: Формулата с млечна киселина и натурални микрочастици премахва мъртвите клетки в дълбочина, отваря порите.

5. Eucerin DermoPURE Обновяваща грижа: Ефективна още от първото нанасяне. При редовна употреба кожата става по-сияйна и с по-равномерен тен.

6. Eucerin DERMOPURE Стик-коректор: С двойно действие: редуцира пъпките и покрива несъвършенствата.

7. Eucerin DERMOPURE Матиращ Флуид: 8-часов матиращ ефект, подпомага регулирането на зачервяванията и съдейства за регулирането на производството на себум, като по този начин подпомага възстановяването на контрола над взискателната и проблемна кожа, склонна към акне.

8. Eucerin DERMOPURE Интензивен Успокояващ Крем: Помага за облекчаване на страничните ефекти, предизвикани от медикаментозна терапия на акне. Неговата интензивно хидратираща, нелепкава формула, съдейства за успокояване на раздразненията, намаляване на опъването и зачервяването на кожата.

Гамата е дотолкова богата, че посреща всички нужди в грижата за перфектна кожа. Специалистите съветват да изберем няколко продукта, които да ползваме в комбинация.

Ние лично използваме ежедневно 2 - мицеларната вода, 3 - тоника, 5- серума за обновяваща грижа и 6 - стик-коректора. И ни се получава, професионалният стандарт на марката е безукорен в реалността. 



Eucerin DERMOPURE е тук сега! В елегантни опаковки, с фин и деликатен аромат, с изключителна ефективност. За да ни научи, че добре подбраната медицинска специализирана козметика от висок клас наистина лекува. Нас, и всички!

Които заслужаваме чиста и сияйна кожа без проблеми.

Всички продукти - на www.eucerin.bg







 

 

More Face