Eucerin DERMOPURE - една нова гама за сияние и гладкост

Eucerin DERMOPURE - една нова гама за сияние и гладкост

Мазната и склонна към акне кожа е под контрол!

Неделя сутрин мечтаем за брънч и кафе с приятелки. В някоя хубава градина под слънчевите лъчи. Напълно небрежно - по дънки, тишърт и чифт яки кецове. Косата - рошава, на кок, и усмивка за разкош. А най-хубавата част? Неделната утрин без капчица грим. Мечтата на всяка жена, но дали всяка би могла да си го позволи? Тук идва голямото НО... 

Мазната и склонна към акне кожа е често срещан проблем и се нуждае от специфични нужди и ежедневни грижи. Тя би могла да разклати самочувствието ни, но със сигурност не бива да й се даваме.

При наличието на акне трябва задължително да се обърнем към дерматолог или фармацевт, който най-добре ще разреши проблема. Освен вероятното медикаментозно лечение, което ще ни бъде предписано, защото акнето може да се появи по всяко време, във всяка възраст и причинено от много и най-разнообразни фактори, можем да помогнем на страдащата кожа като почистваме правилно с хладка вода и нежни продукти. Хладка вода, защото много горещата или много студена вода могат да утежнят проблема, а нежна грижа, защото всяка агресивна намеса в лечението на акне провокира допълнителен проблем. 

По пътя към една постоянно чиста и красива кожа на помощ идва и Eucerin, с новата серия DERMOPURE с траен ефект върху несъвършенствата - млечната киселина отваря порите, докато амфо-тенсидите - повърхностно активни вещества в гамата, нежно премахват грима и излишния себум.

Какво съдържа серията DERMOPURE? 8 продукта, създадени специално за кожа, склонна към акне...

1. Eucerin DERMOPURE Измиващ гел: Нежно отстранява излишния себум и почиства порите. Ефективно почиства грим и замърсявания.

2. Eucerin DERMOPURE Мицеларен разтвор: Премахва следите от грим и замърсявания, почиства кожата, без да дразни или разрушава естествената овлажняваща бариера на кожата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.