Следва

Стари, но златни: как да НЯМАМЕ акне

Artistry Studio & NY: Цветове и 24/7 силни усещания!

Красотa, вдъхновена от жени, които живеят, работят и се забавляват в най-яките градове в света. Първата спирка е Ню Йорк!

Beauty News преди 5 години

Модният месец сложи своя край в Париж и след като разгледахме най-доброто от всички ревюто за сезон Пролет/Лято 2019-та е време да обърнем поглед към - друго фешън нещо ни е приковало вниманието ни, чието начало, подобно на седмиците на модата, е Ню Йорк.

Голямата ябълка е първият град, в който козметичния гигант ARTISTRY ще представи новия си бранд – Artistry Studio. Развълнувани сме и още как, защото има само две неща, които обичаме точно толкова, колкото модата, а именно - гримове и шоколад!

А какво по-хубаво от колекция, която олицетворява един от любимите ни градове, приютил "Сексът и градът", например? Какво предстои да видим от Artistry и Artistry Studio в редовете долу >>>

От страстна до прекрасна, от създател на правилата или до този, който ги нарушава, вдъхновен от модата или пък обсебен от гримовете – ARTISTRY представя Artistry Studio, един нов бранд за любители на красотата, вдъхновен от най-горещите точки по света.

Всяка една уникална градска колекция вплита изкуството, културата и модата, които карат един град да процъфти, в лимитирана серия продукти, които предават неговите цветове и текстури. Всеки може да се гримира така, както му харесва, с продукти, които насърчават всеки да изрази своята автентичност. Първата спирка от турнето е Ню Йорк – град, изпълнен със светлини, цветове и 24/7 силни усещания!

Старт на тази обиколка из света дава Андреа ДеВос, успешен предприемач, експерт по красотата и трето поколение наследника на основателите на Amway. Като глобален инфлуенсър за Artistry Studio Андреа споделя своите наблюдения върху индустрията, както и полезни съвети за всяка колекция.

„Научих много от собствения си бизнес и цялата индустрия за продукти за красота. Нямам търпение да помогна и насърча други жени, които се вълнуват също толкова много от света на красотата, колкото и аз.“сподели Андреа ДеВос.

Брандът Artistry Studio също така ще си партнира с местни артисти, които ще създадат визията на опаковките на всяка колекция, вдъхновена от всеки град. Първа това прави е Lady JDay, която е графити артист в Ню Йорк. Нейните творения изобразяват женската сила с ярки цветове и смели композиции по улиците на града, а сега вече и на опаковките и продуктите на Artistry Studio.

“Ние, момичетата,постоянносме в търсененасвояпът, а нанякои им се налага да работят повече от другите, за да го открият. Вдъхновявам се от жени, за които успехът е в това да живееш, както точн оти искаш.”сподели Lady JDay.

Линията продукти Artistry Studio NY Cвключва както комбинирани палитри до двойни стикове за очи и устни, които улавят забързания пулс и стил на града, който никога не спи, с шест продукта, които правят красотата в крачка да изглежда още по-готина и то без почти никакви усилия. Може да разгледате колекцията тук.

Колекцията Artistry Studio NYC е в продажба от септември 2018 и ще се продава до изчерпване на количествата. Продуктите на Artistry Studio се продават ексклузивно през мрежата на Amway Business Owners по целия свят. Посетете Amway.bg, за да намерите представител близо до Вас.

 

More Beauty News