Следва

Aglio, Olio e Peperoncino от Марко Марроне

Да или Не: Бременна ли е Меган Маркъл?

Loading...

Celebrities преди 5 години

Херцогът и херцогинята на Съсекс са на официално посещение в... Съсекс. 34-годишният принц Хари и 37-годишната Меган Маркъл започнаха визитата си в окръга, чиято титла носят, и, разбира се, че куп почитатели дойдоха да ги посрещнат.

За кралския ангажимент Меган заложи на кожена пола от тъмно зелена естествена кожа на Hugo Boss, която комбинира с шифонена риза в същия нюанс и дълго сако в класическо кремаво. Принц Хари пък избра костюм в светлосивата гама, който комбинира с бяла риза и светли велурени обувки.

До тук всичко е наред, но освен божествената малка чанта на Меган, впечатление ни прави и закръгленото коремче на херцогинята. Мнозина смятат, че съпругата на кралският наследник е бременна в началните месеци и съвсем скоро ще дари с бебе любимия си.

Факт е, че заглеждайки се по-подобаващо Маркъл наистина има един по-подпухнал вид, който не е присъщ за поддържащата стриктно крехката си фигура херцогиня.

И вие ли виждате това, което и ние или не съвсем? Отговорите на това бременна ли е или не Меган чакаме в анкетата долу>>>






Анкета

Бременна ли е Меган или не?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.