How to: Палтото от ерата на Минимализма

How to: Палтото от ерата на Минимализма

90's baby

Есента тъкмо дойде и се чудим как да носим новото си палто? Този сезон черпим вдъхновение от емблематичните реклами от деветдесетте години, за да комбинираме 8 модела връхни дрехи на 8 марки в 8 различни стилистични съчетания за всеки вкус.

Prada, 1992. Бяла кожа, с амфоретични ръкави, яка от еко кожа и дължина над коляното. Перфекното комбо е с панталон с висока талия.

Max Mara 1993. Масивен изчистен силует с обемисти джобове за акцент. Представяме си го с огромен пуловер или плътна рокля от дебел плат, точно както в рекламата.

Dolce & Gabbana, 1995. Колан през кръста, който перфектно допълва шарката и силуета на модела в съчетание с мокасини на ток или с равна подметка.

Versace, 1996. Материята е колоритна, розова и олекотена, съчетана с панталони от PVC и черни лачени боти.

Chanel, 1996. Редица от сребристи метални копчета допълват силуета на the petit manteau noir с вертикални джобове. Перфектната комбинация е с блуза тип поло и изчистена шапка.

Giorgio Armani, 1998. Палтото наподобява дълъг масивен халат с яка тип шал и еластичен колан през кръста, съчетано с палацо панталони и равни обувки.

Miu Miu, 1999. Класически къс дизайн, съчетан с рокля/пола със същата дължина.

Gucci, 1999. Моделът е изчистен, без копчета и с яка тип мандарин и тънък колан с панделка за акцент. В съчетание с кадифе или плюш и обувки на ток.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.