Следва

God is a woman: The Holy Vagina vol.2

The royal cover-up: Стилистичните трикове, с които Меган скри коремчето

Royal baby...

Celebrities преди 5 години

Тази сутрин принц Хари и Меган Маркъл официално обявиха, че са в очакване на първородния си наследник.


От Двореца споделят, че херцогинята на Съсекс е в прекрасно здраве и вече е минала традиционния ултразвук след 12-та седмица, като всичко с бебето е наред. Бегли сметки издават, че кралският наследник е заченат някъде в края на юли, десетина седмици след като Меган каза "Да" на Хари, и се очаква да се появи на бял свят в края на април 2019-та година, подобно на третото дете на принц Уилям и Катрин - принц Луи.

Връщайки лентата назад, с последните няколко официални ангажименти на Меган Маркъл, забелязваме, че екс актрисата е използвала фини стилистични трикове, за да прикрие факта, че ще става мама. От техники за разсейване на погледа до модно драпиране, херцогинята на Съсекс се възползва от всевъзможни прикрития, за да обяви възможно най-късно, че ще дари принц Хари с наследник.

Преди от Двореца официално да съобщят за кралското бебе, херцозите на Съсекс дадоха старт на първото си официално турне като женена кралска двойка. При кацането, рано сутринта, в Сидни Меган предвидливо "държеше" две розови папки пред коремчето си.

Освен това на кралската сватба на принцеса Южени, Маркъл удиви с изключително свободен избор на дизайн на Givenchy, който очевидно се опитваше да прикрие фигурата й.


За по-наблюдателните изборът на дрехи на Меган в последните месеци ясно показва, че тя е в очакване на бебе. Преди привърженичка на figure-hugging силуетите, Маркъл рязко започна да залага на все по-оувърсайз палта или пък дизайни с интересни акценти около талията





Разбира се, есенното време допълнително помогна на триковете на брюнетката и потушаването на всякакви спекулации, тъй като за този сезон палтата са неизменна част от кралските визии и не предизвикват подозрения.




Всъщност, по-сериозните спекулации за това дали Меган е бременна започнаха на 6-ти септември, когато за гала музикална вечер в Лондон, тя заложи на интересна синя рокля на Jason Wu. Тогава мнозина предположиха, че с къдрите на дизайна Маркъл се опитва да прикрие вече наедряващото си коремче.



Е, любимата на принц Хари вече няма какво да крие, а ние с нетърпение очакваме да видим какви ще са визиите от нейния maternity кралски style.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.