Следва

Сгодени сме! Гага + Кристиан

Пипа Мидълтън стана майка

another royal baby...

Celebrities преди 5 години

Кралското семейство не спира да се увеличава. Сестрата на херцогиня Катрин - Пипа Мидълтън стана мама за първи път.


В началото на седмицата 35-годишната брюнетка е дарила любимия си Джеймс Матюс с момченце, чието име все още се пази в тайна.

И майката, и бебето са в прекрасно здраве, като вероятно или днес или утре ще бъдат изписани от болницата St.Mary в Лондон - да, точно там и Катрин роди всичките наследници на принц Уилям.

"Цялото семейство е невероятно щастливо", коментира лаконично представител на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс.

Припомняме, че сестрата на херцогинята на Кеймбридж обяви, че е бременна за първи път през юни, като слуховете носеха тази новина още през април.

Пипа и Джеймс се венчаха през май месец миналата година, а последно двойката се появи на кралската сватба на принцеса Южени миналата седмица.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 12 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 9 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.