Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.10 - 28.10

Нора Недкова се завръща в VIP Brother

...с тайна мисия

Celebrities преди 5 години

Устремена да отмъсти на Ричард за думите, че му е "в кърпа вързана", плеймейтката Нора Недкова се завръща в Къщата на VIP Brother. Русокосата изкусителка се присъединява отново към изолираните си Съквартиранти с тайна мисия. Въпросната мисия "Гласовете ви чувам" постави на Константин нелеката задача да изпълнява желанията на Нора. Как се справя той и какви ги заплитат двамата ще разберем довечера в 21:00 часа.

Едновременно с това отношенията между Розмари и Ричард придобиват нова форма. Значат ли нещо за тях думите "чест" и "достойнство", как Ричард ще се опита да извърти ситуацията в своя полза и дали мисията "Ново начало" е изпълнена успешно предстои да видим>>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.