Следва

Eucerin DERMOPURE

Необичайно подпухналите устни на Бела: Истински или не?

I'm a Barbie girl...

Celebrity beauty преди 5 години

22-годишната Бела Хадид твърди, че никога не се е възползвала от услугите на пластичната хирургия, въпреки че ние си залагаме главата, че този нос, а и не само, е пипан.

През уикенда моделът сподели интересни кадри в социалната мрежа, които предизвикаха нова вълна от спорове.

На кадрите устните на Бела изглеждат безобразно подпухнали, а феновете моментално нападнаха Хадид с въпроси дали наистина ги е увеличила.

За един час постът на брюнетката събра над 10 хиляди коментара: "Изглежда някой току-що се е върнал от козметик", "Защо го направи? Грозно е", "Горната й устна е неестествено голяма" и "Боже, какво се е случило с устните ти?" са само част от отрицателните мнения.

Хадид все още не е коментирала необичайната подпухналост, но май на всички ни е ясно, че и тя, подобно на мнозина други, се е възползвала от филъри.

Преди време Бела сподели в интервю, че се страхува от подобни "малки интервенции", тъй като не иска да разваля лицето си - Yeah, right...


Вие как мислите? Има ли филъри, няма ли филъри? Чакаме отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Има ли филъри Бела Хадид?

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя