Следва

Петъчна доза секс: Джeйкъб Елорди

Разговори на мекици: Станислава Коцева

this girl...

Celebrities преди 5 години

Нали знаете как красивите жени никога не остават незабелязани. Станислава носи усещането за can't be tamed още с първия поглед, и никак неслучайно се запомня на първата секунда.

От So Independent си тръгнахме без думи, защото откриващият филм за McQueen взима души, и с нея, защото тя е нестихващият двигател зад кинофестивала.

На по кафе и мекици, най-вкусните в София - тези с квас на Furna, "високото шумно момиче" ни издава какво и как зад кулисите & още няколко неща, които не са за изпускане. Така, че... ако се чудите what it takes to be so independent girl? В редовете долу>>>

V.S.: Намираме се в центъра на Стара София, кое е най-старото в аутфита ти?
Станислава Коцева:
Ааа... дънките, може би. Водят се класически Levi's 501, поръчах си ги онлайн с около 16 номера по-големи. Всъщност, номерата на дънките са ми най-трудното нещо, буквално нямам чифт в гардероба си, които да са един и същ номер. Нямам никаква представа кой размер дънки нося. Тези, обаче, взеха, че много ми харесаха, въпреки че са огромни. Приятелите ми много ми се подиграват, не мога да ги нося без колан, но пък са ми много любими.

V.S.: Най-вкусният начин да започнеш деня си?
С.К.:
Кафе, абсолютно от нищо нямам нужда сутрин, освен от кафе и цигара, разбира се.

V.S.: Обикновено глътката кафе носи?
С.К.:
Имайки предвид колко съм кисела преди да пия кафе... носи живота на другите.

V.S.: Опичаш работата, когато?
С.К.:
Ооо, никога не ми се случва това нещо. Абсолютно никога! Много рядко се случва да седна, да си отдъхна и да кажа: "Всичко е опечено". Никога нямам усещането, че всичко е опечено. Прекалено много изисквам от ВСИЧКО!

V.S.: Каква зодия си, че ни стана интересно?
С.К.:
Скорпион.

V.S.: За "Добро утро" е достатъчно?
С.К.:
Кафе... и едни зелени очи, които да видя, когато се събудя.

V.S.: А чудесният следобед не може да мине без?
С.К.:
Отново кафе. (смее се). Обаче се опитвам да се науча да минава без всичко в интерес на истината. Мисля, че така е най-правилно. И когато се научиш да минаваш без всичко, нещата ти носят много повече удоволствие. Всяко нещо го правиш не заради необходимост, а заради кеф.

V.S.: Мекицата заменяш за?
С.К.:
За друга мекица!

V.S.: Един сезон и му каза "Чао". Защо реши, че актьорството не е за теб?
С.К.:
В театър съм била само един сезон, иначе с кино съм се занимавала малко по-дълго време. С кино, реално, се занимавам и до ден днешен. Последното ми страхотно кино преживяване беше с филма "Вездесъщият", който в момента в Ел Ей се бори за своята номинация. Беше жестоко! Имахме по шест снимачни дни и беше много готино. Аз съм израснала в актьорско семейство, дядо ми е артист и детството си го помня по коридорите на Народния театър. Имах едно такова, малко по-друго усещане за театъра, като един идеал. Впоследствие, обаче, когато се сблъсках с институцията театър, разбрах, че може би това не е за мен и трябва да си тръгна, преди да се разочаровам крайно.

V.S.: Всъщност си основният двигател на So Independent. Опиши ни един твой ден?
С.К.:
Така... фестивалът започна на 26-ти октомври, да кажем, че от около 20-ти октомври до 4-ти ноември това за мен беше ЕДИН ДЕН. Аз не знаех кога е ден, кога е нощ. Нямах възможност да правя планове за повече от 1 час напред. Непрекъснато някой ми звънеше. Примерно, три дни преди започването на фестивала часът беше 17, а отговорените ми повиквания бяха 194, само отговорените, без набраните, имах около 653 нотификации... беше наистина щуро! Имам чувството, че цялата седмица ми мина в някаква мъгла.

V.S.: Как успя да минеш през нея?
С.К.:
Истината е, че на 4-ти ноември бяха болна като куче, но когато се мобилизираш твърде много, то после винаги се случва да крашнеш. Но пък, беше страхотно преживяване, много по-различно от всичко преди. Пет години съм правила студентския филмов фестивал Early bird преди това, но определено двете нямат нищо общо. Изведнъж скачаш в дълбокото, ще изплуваш ли, няма ли да изплуваш, какво става, как става. Естествено, имах страхотна подкрепа от хората около мен, но в същото време аз не съм свикнала да търся помощ.

V.S.: От So Independent научи?
С.К.:
Много неща, чисто практически.Организацията на фестивал е доста трудна. Аз като цяло не мога да работя с хора, опитвам се да се науча. Изключително проклет човек съм и много лесно паля. Например, ако ти кажа нещо и ти не го разбереш, макар и да не съм го казала както трябва да бъде казано, ти си ми виновен и мога да те направя на нищо. Най-важното, обаче, което научих по време на този фестивал е, че това е нещото, с което аз трябва да се занимавам. За 3-4 години бях тотално извън киното, но в крайна сметка осъзнах, че това си е моето нещо - киното и фестивалите.

V.S.: Подари ни филм?
С.К.:
Детски игри a.k.a Jeux denfants.

V.S.: Разбрахме, че освен със So Independent се занимаваш и с Inker. Какво е това?
С.К.:
Inker се роди по много интересен начин. Една пиянска вечер в градинката на Кристал, изведнъж се оказа, че с две мой супер любими приятелки разполагаме с някакъв кеш. И решихме, че той трябва да бъде инвестиран в нещо. Седнахме и започнахме да брейнсторваме на тревата и решихме, че ще направим социална мрежа за татуировки. Това нещо вече година и половина го развиваме, вложихме абсолютно всички пари, които имахме, които въобще не бяха малко. Офицаилно го презентирахме на тату феста тази година. Всъщност идеята е - има два вида профила: за татуисти и за хора, които искат и обичат да се татуират. Разполагаш с една база данни на абсолютно всички татуисти в България, впоследствие се надяваме и на тези в чужбина, можеш да си търсиш този, който най-добре може да ти направи това, което искаш или в стила, който го искаш, по работно време, по място, по всичко, и евентуално да си запишеш и онлайн час. Развива се бавно, но славно. Амбицирани сме да го направим, но искаме всичко да е изпипано както трябва.

V.S.: Откъде тази любов към татусите?
С.К.:
Ами, значи то е една много глупава приказка, която хората са казали: "Без една можеш, но с една не можеш". Всичко почна, когато бях първи курс в "Любен Гройс", едно разкошно място, което ти дава адски много. Като малка бях много дебела, до втори курс бях супер дебело дете и имах чувството, че, ако си направя татус, никога няма да се чувствам гола и тя ще прикрива това колко съм пълничка. Страшна простотия, но... След което се почна втора, трета... 11 мисля, че са в момента.

V.S.: Сърцето. Защо там и каква му е историята?
С.К.:
Моите татуировки почти нямат история. Повечето са импулсивни, никоя не е мислена и премислена. Всичко е ей така. Хрумнало ми е, направила съм я! Това сърце е отпреди 4 години, не заради някого, бях сама... просто исках да имам много минимал татус на ръката и тя да е сърце.

V.S.: С какво друго запълва времето Станислава?
С.К.:
С приятелите  си. Много си обичам приятелите и съм ужасно привързана към семейството си, за мен това е ценност номер 1 на света. И не знам... обичам да следя какво се случва в града. София е прекрасен град, който ти дава страшно много и се опитвам да взема максимума от него.

V.S.: За хубава визия е достатъчно?
С.К.:
Хубавото червило. Пристрастена съм към червилата.

V.S.: Не излизаш без?
С.К.:
Без слънчеви очила. Никога! Без значение в коя част на деня, слънчевите ми очила винаги са някъде по мен, обикновено на главата. Никога не ги свалям от себе си. Задължително! Това е нещо като трибют към един мой много, много скъп човек, който загубих. Той ходеше със слънчеви очила на главата си нон стоп и някак си остана в мен. Другото е гривната на крака, не символизира нищо, просто обичам да имам такъв аксесоар. Зима, лято - винаги!

V.S.: Пет супер странни неща за теб?
С.К.:
Допреди няколко месеца продължавах да спя с плюшена играчка. Истината е, че до март месец тази година това се случваше. Имам един плюшен Йори, ужасно голям. След което се преместих в нов апартамент и реших, че вече ще съм голямо момиче, но някак си ми беше много трудно, защото съм свикнала да имам нещо за гушкане. Сега имам едно одеало, но поне не е плюшена играчка. Имам фобия от богомолки, даже на картинка не мога да ги гледам, изпитвам панически страх. Друго, друго... цветът на червилото ми определя настроението ми, или поне така са свикнали приятелките ми. Има определени червила, които, като ги сложа, всички знаят дали да си говорят с мен или не (смее се). Четвърто - убивам цветя, не мога да ги гледам... наскоро убих палма. Много искам, но просто не става, винаги съм се възхищавала на хората, които си гледат цветя у дома. Леле, направо ме застреляхте, супер труден въпрос, направо ме хвърлихте в джаза.

V.S.: И три неща, без които с удоволствие би живяла?
С.К.:
Без... телевизия - това, което ни показват по телевизията спокойно би могло да НЕ съществува. Реално, аз нещата, без които искам да живея, си живея без тях. Мога и без този въпрос! (смее се)

V.S.: Инициалите С.К. събират в себе си?
С.К.:
Супа куул a.k.a Supa Cool.




 


В предния разговор на мекици си говорихме с поетесата Димана Йорданова ТУК!

Furna
мммм...
бул.Стефан Стамболов 3

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.