Pre-Fall 2019: Dior Homme

Pre-Fall 2019: Dior Homme

Отведени в лазерното пространство на бъдещето...

Според креативния директор, Ким Джоунс, „Rules are meant to be broken“ са думите, които описват новата мъжка колекция на Диор за Pre-Fall 2019. Бягайки от стандартните и стереотипни правила за мъжка мода, Джоунс намира вдъхновението си в бъдещето, роботиката и виртуалността.

Ситуирани в лазерен сетъп с център 12-метров дамски робот, гостите в Токио наблюдаваха новите творения, обединяващи всички вкусове и стилистики. Започвайки с препратка към роботската, строга естетика, Ким омекотява усещането с вкарване на черешови, емблематични за Япония цветове. Въпреки силното желание цялостно да трансформира визията за Диор-мъжа, креативният обръща внимание на запазения тейлъринг, характерен за ателиетата.

В множеството плътни, а също така и ефирни модни предложения от вълна, тафта, габардин, жакард, коприна и памук, характерна е играта с дюс и иридесцентни повърхности. Футуристичният завършек перфектно е постигнат с изисканите аксесоари, новият SciFi дизайн на Saddle Bag, както и интересните металически детайли по тялото.

Цветово колекцията набляга върху дълбоките черни, сини и сиви, от виртуалния свят, тонове. Допълнението идва с вкарване на бежови и розови нюанси, както и принтираните разработки на абстрактни, лого и с цветя мотиви.

Визуално, с роботски очи, навлизаме във виртуалното на Диор, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia