Следва

Тя облече Ralph Lauren: Приянка и Ник показаха първите си сватбени фотоси

Кайли & Травис: Женени ли са, не са ли?

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

Всички говорят: има ли брачна клюка или не съвсем? Причината - фотос на прегръщащите се Травис Скот и Кайли Дженър, върху които се мъдри emoji на годежен пръстен.


Според мнозина по този начин двойката обяви годежа си, според други - 21-годишната брюнетка и 26-годишният рапър са тайно женени от месеци.

Кайли и Травис редовно публично се обръщат един към друг на съпруг и съпруга, а съвсем наскоро свидетели са видели Дженър да да избира сватбен пръстен в един от бутиците на Polacheck's Jewelers.

"Ще има грандиозна сватба скоро. Просто Кайли и Травис коментират с Крис как и кога е най-добре да представят новината публично", твърди близък до семейство Кардашян-Дженър, изключвайки варианта двойката вече да си е казала заветното "Да".

Преди около 10 месеца Дженър дари с първородна дъщеря Травис Скот. Момиченцето носи интересното име Сторми, а мама и тате я гледат в семейното гнездо в Бевърли Хилс.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.