Следва

#ootd: Далас (1978)

Street style вдъхновения: Мъжкото Fall 2019 в Лондон

Лондонски дух...

 

Street Style преди 5 години

Седмицата на мъжката мода, Fall 2019 Menswear, в Лондон никак не ни остави равнодушни. Сходно с дефилетата, и стрийт стайлът натрапчиво се налага като важен компонент. Когато става дума за Лондон, разходените по улицата визии трудно бихме могли да ги определим с едно име, стил или посока.

По Oxford Street, King's Road, Knightsbridge и много други, рядко, но все пак, намираме елегантни джентълмен ансамбли, завършени с един или два стрийт елемента. Когато става въпрос за улицата като такава и модното поведение, което тя изисква, посетителите залагат на по-смели и леко авангардни изяви, оформени с пухкави якета, рибарски шапки, пачуърк, „грозни” обувки и надписи.

Както при мъжете, така и при дамите, като стрийт стайл вдъхновение намираме смесването на разнородни по естеството стилистики, форми, материи и щампи. Очаквано и в лондонски дух, смелите аутфити често са изградени от произведенията на Burberry, Off White, Prada и Balenciaga, а при неустрашимите, дори и cartoon творения на Raf Simons за Calvin Klein.

В продължение на подбрани кадри, разширяваме хоризонтите, вдъхновявайки се от ултра модерните, смели образи от Fall 2019 Menswear стрийт стайла по лондонските улици>>>

 

 

More Street Style