Следва

Международно известното, хитово и ужасно смешно шоу "Наставникът" тръгва по VIASAT EXPLORE

Новаторска интерпретация на Андерсоновото "Грозно патенце" в Кино Култура

"Грозното патенце" I куклен театър с 2D анимация и декори

Events преди 5 години

Постановката "Грозното патенце" е нова и нестандартна интерпретация на познатата история на Андерсен. Интересен прочит в който актрисата, куклите и рисуваната анимация ще си подадат ръка. Децата ще се насладят на класически куклен театър с новатирско въведение на 2D анимация и декори.Ритмиката в действието между актрисата, куклите и анимацонните персонажи, са експериментално търсене на различни изразни средства и стил, който изненадва зрителя и го въвежда в един изцяло нов вид театър!

Увлекателната приказка е разказана в рими, от която ще разберем как едно неуспяло, в "кариерата си на пазител", ангелче (актрисата Юлия Коларова) - ще израстне и ще се промени изцяло. С помоща на куклите (грозното патенце, кокошката майка, кучето Спас и двете лисици Лоло и Анка) и рисуваните анимационни герои (шефът облак, петела, двете патки и пуяка Пипа), Ангелина Пазачова ще осъзнае какво е хубаво - грозно, кой е добър - лош и кое е важно - незначително!

ЦЕНА: 10лв
БЕЗ ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ!

Адаптация и сценарий: Здрава Каменова
Анимация и сценография: Милена Салиери и Мартин Коларов
Музика: Мартин Каров и Ненчо Балабанов
Художествен консултант: Здрава Каменова
Монтаж: Мартин Коларов

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?