Следва

Dazzling crystals

Trend Report: Анималистичните бански тази година задължителни като малка черна рокля

meow...

All fashion преди 5 години

Бикини, трикини, цели: абсолютно неустоими тази пролет, още повече - това лято. Ето ги точно единадесетте чифта, между които избираме бански на животински петънца, за лято 2019, 2020, 2021...

На нежни тигрови и леопардови петна, те обръщат глави след себе си. Много секси и горещи са тези екземпляри, респективно, всички интересни играчи на пазара извадиха по чифт, а някои и повече.

Защото банските с животински принт са греховно удоволствие над времето, извън пространството и най-вече - над предразсъдъците. Една любов от първо виждане, като малката черна рокля, но за върху пясъците, може пустинни, може бели, може горещи, може изкуствени, няма значение, само да е плаж.

Просто ваканционните ни гардероби го изискват, банският анималистичен костюм, може от Gucci с едно рамо и щампа, а може и low cost от, например, Amazon, може също от испанците от Oysho или от италианците от Moschino. Няма да върнем и скандинавците от Ganni, нито нахалните англичани от Agent Provocateur.


Избираме между много добри кройки, приятно разнообразие от тоналности и детайли, и остава да разберем дали това многообразие от супер готини бански на животински петна ще се ограничи до контингента leopard lovers или ще успее да преориентира и заклетите фенове на елегантните бикини в семпли нюанси и монохром?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.