Trend Report: Анималистичните бански тази година задължителни като малка черна рокля

Trend Report: Анималистичните бански тази година задължителни като малка черна рокля

meow...

Бикини, трикини, цели: абсолютно неустоими тази пролет, още повече - това лято. Ето ги точно единадесетте чифта, между които избираме бански на животински петънца, за лято 2019, 2020, 2021...

На нежни тигрови и леопардови петна, те обръщат глави след себе си. Много секси и горещи са тези екземпляри, респективно, всички интересни играчи на пазара извадиха по чифт, а някои и повече.

Защото банските с животински принт са греховно удоволствие над времето, извън пространството и най-вече - над предразсъдъците. Една любов от първо виждане, като малката черна рокля, но за върху пясъците, може пустинни, може бели, може горещи, може изкуствени, няма значение, само да е плаж.

Просто ваканционните ни гардероби го изискват, банският анималистичен костюм, може от Gucci с едно рамо и щампа, а може и low cost от, например, Amazon, може също от испанците от Oysho или от италианците от Moschino. Няма да върнем и скандинавците от Ganni, нито нахалните англичани от Agent Provocateur.


Избираме между много добри кройки, приятно разнообразие от тоналности и детайли, и остава да разберем дали това многообразие от супер готини бански на животински петна ще се ограничи до контингента leopard lovers или ще успее да преориентира и заклетите фенове на елегантните бикини в семпли нюанси и монохром?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia