Следва

Когато размерът има значение: Bra Studio

We love: На кралица Рания розово-червеното

Стилна. Делова. Прекрасна.

All fashion преди 5 години

48-годишната кралица Рания посети изложба, организирана в подкрепа на Jordan River Foundation, чиито председател е. Да се запознае с работите на йорданските жени, Нейно величество се появи в безупречен тоалет. Ефектна, както всеки път, за случая Кралицата е в лаконичен ансамбъл, на който нищо допълнително не му трябва, защото се състои от най-самодостатъчните два цвята на този свят - розово и червено. И двата ярки, нахални, силни, и едновременно с това - прекрасни в комбинацията си.

Горната част на ансамбъла представлява розова блуза с дълъг ръкав и V-образно деколте, а долната - алена пола-молив. Изящно облекло, отлично подчертаващо и без това многобройните достойнства на фигурата на кралската особа, в случая допълнително фиксирани с обувки на ток и съответна по тон чанта.

Рания винаги е била царица на съчетаването на несъчетаеми неща. Определено любителка на модата, тя умее да допечатва модните си избори със собствения си печат и го прави уверено, майсторски и с добър краен резултат.

За още едно доказателство служат снимките от неотдавнашната й среща с президента на Франция съпругата му, на която Кралицата буквално строши протокола с изцяло кожен total look от вталено сако и плисирана пола. Дрехи от кожа с подобно внушение, макар и в различни форми и силуети, често носят прочути девойки като Хейли Болдуин, Бела Хадид и сестрите от клана Кардашян-Дженър. Но Рания го прави различно. И много, много добре. Нищо, че мнозина я обвиниха в прекалена суета и естетични корекции по лицето, направени без вкус - припомняме ТУК!

More All fashion