Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Съвършено несъвършеното синьо

натрапчиво желание за имане...

All About Life преди 5 години

на небето безкрайното синьо
на морето безкрайното синьо
на TÄNKVÄRD безкрайното синьо


Съвършено несъвършена, колекцията TÄNKVÄRD на ИКЕА съчетава скандинавската свежест с японското спокойствие. Виждаш я, докосваш я, усещаш я с всяко едно сетиво в съществото си. Уют в пълния смисъл на думата и до доказване на противното.

Семпла, нежна и в същото време много интимна, TÄNKVÄRD е истински тактилна колекция от естествени материали и влакна, която ни кара да нямаме търпение да се отдадем на материал-изма в най-чистия му смисъл - онзи, който чества най-добрите текстури и материали на природата, онзи, чийто допир искаме да усещаме по кожата си, онзи, който е син с примесени нотки на фино бежов, онзи, който носи красота и спокойствието в дома. Онзи, материал-изъм, който наричаме със скандинавското TÄNKVÄRD.

Мебели от устойчивите природни материали - ратан, памук, лен, юта и морска трева, спално бельо, хавлии, възглавници, кошници, лампа, килим и З–А–Д–Ъ–Л–Ж–И–Т–Е–Л–Н–О–Т–О нощно жакардово кимоно влюбват от веднъж и то така, че никога не могат да бъдат забравени. Ах, безкрайното синьо!


Подходяща колкото за дома, толкова и за плажа, а защо не и парка. Дори мебелите са лесни за местене! TÄNKVÄRD на ИКЕА добавя леко и спокойно усещане към всичко, скрива елегантността на природата в личното ни убежище и предизвиква сетивата на макс.




Колекцията успява да накара екзотичните тропици, свежестта на скандинавските гори и тишината на японското море да се прегърнат в изключително хармоничен баланс, който тихо мълви: Имай ни, имай ни!



Съвършено несъвършените сини артикули няма да са налични онлайн, защото са лимитирани, но колекцията вече е налична в ИКЕА, където можете да я разгледате и да си набележите любими елементи!




More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 4 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.