Следва

Агония по неизлечимия нюйоркски шик в колекцията на Гескиер за Vuitton

Глория Петкова ANSWEAR US!

В началото на март,  със стилно и шумно парти приветствахме пристигането на онлайн мултибранд бутика ANSWEAR в България, в чиято концепция е закодирана идеята за намиране на отговор - нашият личен стилистичен отговор на модните въпроси, които си задаваме редовно и в зависимост от сезона.

Shopping преди 4 години



Отклик на всичко зададено получаваме с помощта на невероятното изобилие от над 300 изявени бранда и хилядите им модни продукти на разположение в платформата.

Съобразено със световните тенденции, които тук, в Редакцията, ежедневно дискутираме, от ANSWEAR предлагат собствен, много богат прочит на най-доброто сред изобилието от марки, сред които и premium имена като Karl Lagerfeld, Lauren Ralph Lauren, Versace Jeans, DKNY, Pinko, Calvin Klein и още много други за Пролет/Лято 2019-та. 



В придружаващото колекцията видео,наблюдаваме темите, заложени стилистично за сезона - пълно отдаване на тенденциите или пък контрастиращата класика; глад за приключения или търсач на модни съкровища; пътуване назад или напред във времето; мини или макси; градска джунгла; черно или бяло? 

 
Потъваме и се намираме в необятното пространство на ANSWEAR, търсейки, откривайки и преоткривайки личните си вкусове, дизайн влечения и чисто модни нужди, а компания в това така приятно приключение ни прави Глория Петкова, която ни е толкова близка, че почти може да се нарече част от екипа на View Sofia. Освен майка, модел, диджей, актриса и живописец, Глория е и посланик на марката у нас, с нея редовно си говорим за мода, любов, висша кулинария, а днес и за шопинг.



Глория, или Гло, както я наричаме, избира своите 8 елемента за по-богат пролетен гардероб, електирани, разбира се, от ANSWEAR. Еклектичният и труден за повтаряне стил на красавицата се оглежда отлично в набора красиви дрехи и аксесоари на клик разстояние, вижте >>



За топ тренд на пролетта и лятото избирам сако и панталон в жълто. Ярките цветове са в контраст с кройката и това придава на костюма изключителен чар. Това е must have за гардероба на всяка градска дама.

Сако Medicine 109.90 лв.


Панталони Medicine 64.90 лв.

Змийска рокля за градската джунгла! Страхотна за лятна вечер с високи обувки, когато има по-официален повод, както и с кецове и кожено яке за бохо вайб.

Рокля Liu Jo 749.90 лв.

Още една рокля, която аз бих сложила на вечеря, когато съм на почивка, някъде на море, океан или просто когато искам да се чувствам на тропик. Със стилето или нежни сандали, роклята е съвършенство в бяло, елегантна и същевременно неангажираща.

Рокля Guess Jeans 299.90 лв.

Нещо спортно, което за мен е абсолютно самодостатъчно в комбинация с цветни маратонки и малка неонова чантичка. Супер стрийт, супер тренди!

Рокля Elesse 84.90 лв.

Това е нещо, което аз определено ще си взема. Sci-fi маратонки, които ще сложа както на къса пола, така и на металически панталон. Страхотни за предстоящия сезон на фестивалите и най-вече супер удобни, маратонки, все пак.


Маратонки Steve Madden 174.90 лв.

Страхотни боти на Public Desire. Знам, че не им е сезона, но заслужават да бъдат споменати. Лов, лов, лов!

Боти Public Desire 69.90 лв.

Лятото не е лято за мен без ярки, цветни сандали. Пак Public Desire, пак супер линия и форма. Перфектният стейтмънт аксесоар за всеки семпъл аутфит. Аз даже бих ги сложила на скъсани бойфренд дънки и бяла широка риза.

Сандали Public Desire 42.90 лв.

И понеже вече съм мама, няма как да пропусна малките принцеси. За една истински бляскава млада дама – златно байкър яке!

Детско яке Mayoral 65 лв.


https://answear.bg/c/tya

More Shopping