Следва

We love: Уилям, Кейт и децата из дивата природа

Трети път за щастие: Скарлет Йохансон ще се жени!

Bride to be...

Celebrities преди 4 години

Въпреки че категорично отказват да афишират връзката си, Скарлет Йохансон и любимият й Колин Йост са решили да си кажат заветното "Да".


През уикенда 34-годишната Скарлет Йохансон и нейният 36-годишен любим са се сгодили. Какво, как и защо все още не е ясно, тъй като актрисата и ТВ водещият наистина изключително рядко говорят за отношенията си.

Клюки за романса между двамата за първи път се появиха през пролетта на 2017-та. Зимата на същата година, Скарлет и Колин ги потвърдиха, показвайки се ръка по ръка на холивудската премиера на Avengers: Infinity War, в който Йохансон изпълнява една от основните роли.

Ако за Йост това ще е първи брак, то Йохансон ще е булка за трети път. В продължение на три години актрисата бе женена за Райън Рейнолдс, а след него се омъжи за Ромен Дуриак, от когото през 2014 г. роди дъщеря Роуз.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.